To je to što me zanima!

Ivan: Za autobus iz Međugorja ostavit ću i srce na terenu

Dva sata i 52 minute trebale su Dodigu za 4:6, 7:6 i 6:4 pobjedu! U jednom trenutku se činilo kao da je meč izgubljen no Ivan se nije predao i potpuno ga je preokrenuo
Vidi originalni članak

Iako sam bio umoran, iako su me grčevi lomili, nisam htio odustati. I nisam prestao vjerovati. Znao sam da mogu izdržati tri sata, ma izdržao bi i pet sati za finale ovakvog turnira, jedva je pričao Ivan Dodig nakon što je u maratonu pobijedio Guillerma Garciju Lopeza i izborio prvo finale na Touru.

Rodbina je skakala od sreće, prijatelji su se grlili, a i publika je s guštom pljeskala novom heroju Doma sportova. Nakon Ivana Ljubičića, Marina Čilića i Marija Ančića, Međugorac je postao četvrti Hrvat koji će igrati u finalu Indoorsa...

- Sretan sam jer sam očuvao tradiciju. Čuo sam da će iz Međugorja krenuti autobus mojih navijača, uz njih će biti lakše igrati. Ma ostavit ću srce na terenu – izjavio je naš Davis Cup reprezentativac koji je nekoliko minuta dijelio autograme uz središnji teren ledene dvorane Doma sportova.

Taktika se neće mijenjati.

- Svaki dan sam bio spreman za tri sata na terenu, tako će biti i u finalu. Znam da ću biti jako umoran, ali dat ću sve od sebe da naslov ostane u Hrvatskoj. Probat ću izvući maksimum i vidjet ćemo kako će to ispasti – rekao je Ivan koji je jučer na terenu bio dva sata i 52 minute.

Španjolac se ljutio na suce.

- Imali su dosta spornih odluka – rekao je Guillermo, ali i potom čestitao Dodigu:

- Nevjerojatno je uporan. Želim mu da osvoji naslov.

Prilika za to je nedjelja u 16 sati. Protivnik mu je ljevoruki Michael Berrer. Nijemac koji je i prošle godine igrao finale u Zagrebu.

- Jako je nezgodan. Ali više nema toga u što nevjerujem – zaključio je Čilić.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • bjezinamars 06.02.2011.

    Reći ću još jednom, totalno mi je glupo čitat ove prepirke oko, nacionalnosti, on nije pravi hrvat, ovaj nije pravi bosanac, ovo ono, mislim ljudi dajte pa zašto se navlačite oko takvih glupih stvari..svi smo vrlo 'bliski', da ne velim isti, i jako je lijepo što netko iz bosan. krajeva promovira hrvatski tenis, hvala im na tome, al žalosno je jedino, mene muči to, jer pratim tenis jako dobro kako sam već i reko u prijašnjem tekstu, što i teniski savez bosne a i hrvatske ne čini ono što bi trebao za mlade tenisače, nek nažalost tek neki, evo, Dodig je izvrsni primjer, a i Karlović je u kasnijim godinama 'profunkcionirao', tek tamo u kasnijim dvadesetima počnu 'cvijetat' e i onda ih počnu svi grlit tek i mazit i ovo ono, mislim da je to tolko licemjerno i pokvareno.. svi ti igrači, Dodig, i ostali da ih ne nabrajam, pa recimo saed ima mnogo mladih 16,17,18 godišnjaka, i iz hrv. i iz bosne koji imaju talenta, i mogli bi već mnogo ranije stvarat fenomenalne rezultate ali im fali 'financijska injekcija' ! Nek tek kad nešto mukotrpnim trudom naprave, onda im svi, ovi iz saveza počnu skakat u zagrljaj....Mogli bi tolko dobrih igrača imat, mislim da ne muljam, imate net, pogledajte rangliste hrv-e i bih-e, pogledajte godišta pojedinih tenisača, svi oni propadaju jer nemaju love, da krenu na neki viši nivo igre..Perfektan primjer je dao Antonio Veić u jednom intervju-u prošle godine kad je reko kako neki tenisači lijepo žive, a on mora sve sam, organizirat treninge, prijavit turnire, smještaj, ovo ono, jer nema nekog ko bi to umjesto njega radio, netko recimo nema pojima o tome, i to je problem, glavni, imaju talenta a li nemaju nažalost love da krenu u ozbiljniji tenis, a s druge strane se novac troši na raaazne gluposti.....da ne nabrajam..

  • Avalanche 06.02.2011.

    al je dodig hercegovac?

  • nogometas05 06.02.2011.

    - Jako je nezgodan. Ali više nema toga u što nevjerujem – zaključio je Čilić????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare