To je to što me zanima!

Uspjela provjera: Zagreb s pola snage dobio Fyllingen

Hrvatski rukometni prvak pobijedio je lako u Areni norveški Fyllingen 35-23. Najbolji u Zagrebu bio je desni vanjski Kiro Lazarov s velikih 10 golova
Vidi originalni članak

Zadovoljan sam pobjedom, ali ne i igrom. Nismo igrali kako smo se dogovorili i nismo odradili ono što smo očekivali u pripremi za Ciudad Real. Žao mi je što nisam mogao više koristiti mlađe igrače. Loše smo psihološki odradili ovu utakmicu i o tome ćemo morati popričati sada u svlačionici, rekao je trener rukometaša Zagreba Senjanin Maglajlija nakon uvjerljive pobjede protiv Fylingena. Hrvatski prvak slavio je 35-23, a najbolji i najraspucaniji bio je Kiro Lazarov s 10 golova.
- Dobro nam je došla ova tekma kao priprema za Ciudad. No psihološki smo bili nestabilini i odigrali smo dosta slabije nego protiv Kopenhagena. Imamo sad sedam dana da se pripremimo za europskog prvaka - najavio je najbolji strijelac Lige prvaka utakmicu za tjedan dana.
Arena je opet bila lijepo popunjena, a pitanje pobjednika riješeno je već nakon par minuta. Iako su se gosti iz Norveške u drugom dijelu približili na zaostatak od samo tri gola, Zagreb se pred kraj malo uozbiljio i podebljao razliku na velikih +12. Za to je bio dovoljan samo jedan raspoloženi igrač u momčadi. Kiro je ponovno zabijao iz svih pozicija, tukao s 10 metara i iskusni švedski golman Stankiewicz nije imao odgovor na njegove 'bombe'. U prvom dijelu pak vukao je Manuel Štrlek, koji iz utakmice u utakmicu potvrđuje veliku vrijednost Zagrebove mladosti. Mađar Gal i u ovoj je utakmici pokazao da se još nije u potpunosti opustio pa je često promašivao 'zicere', a zabijao iz nemogućih situacija. Nositelji igre Ivano Balić i Tonči Valčić u utakmicu su ušli načeti ozljedama i prije početka je najavljeno da neće igrati previše. Valčić je odradio tek uvodnih par minuta, no bez Balića se ni ovaj put nije moglo bez obzira na ozljedu ramena. Čim je malo zagustilo, čim je napad izgledao bezidejno Maglajlija je s klupe dizao rukometnog čarobnjaka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • losebiramnickove 20.02.2010.

    Jedva cekam da Ciudad dodje u Zagreb. Sta cemo im uradit.......... hehehehhehe

  • zoran123456 20.02.2010.

    lijepo da ste popunili Arenu, sad vaš HDZovski Bandić veselo trlja rukice i puni si u đep hiljadarke.

  • HRVATICA_3 20.02.2010.

    Čestitke Zagrebu na pobjedi,bila sam na tekmi,a one maskote su tako smišne ja i prijateljice smo rikavale od smijeha-tko je bio na tekmi znaju o čemu govorim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare