To je to što me zanima!

Ustrijeljen mladi navijač nakon derbija u Paragvaju

Nakon velikog derbija paragvajskog prvenstva između Cerro Porteña i Olimpije nepoznata je osoba pucala na mladića, koji je u teškom stanju
Vidi originalni članak

Navijač nogometnog kluba Cerro Porteña iz Asunciona, 16-godišnji Juan Carlos Alvarenga, stradao je u uličnom obračunu u glavnome paragvajskom gradu kad ga je nepoznati napadač ustrijelio u prsa. Mladić je završio u bolnici, a liječnici ističu da je u teškom stanju. Incident se zbio nakon utakmice najvećih paragvajskih rivala, ujedno i gradskih suparnika - Cerro Porteña i Olimpije. Skupina Cerrovih navijača, među kojima i kasnije stradali mladić, šetala je glavnom gradskom ulicom kad ih je presreo - autobus.
- Hodali smo ulicom i odjednom je pored nas prošao autobus s ugašenim unutarnjim svjetlima. Iz autobusa je iskočio naoružani čovjek i počeo pucati. Bacali smo kamenje prema njemu, a Juan Carlos se srušio na tlo - izjavio je za lokalnu televiziju Pedro Marin, jedan od pripadnika navijačke skupine Cerro Porteña.
Policija ističe da je u neredima uhitila 37 izgrednika. Cerro Porteño je pobijedio Olimpiju sa 2-1, a zanimljivo je da pobjedničku momčad predvodi Argentinac Osvaldo Ardiles, bivši trener zagrebačkog Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hottie 18.05.2008.

    e paragvažo,paragvažo

Komentiraj...
Vidi sve komentare