To je to što me zanima!

Ušutkivao navijače Barcelone: 'Ronalda bismo trebali kazniti'

Cristiano Ronaldo gestikuliao je prema navijačima Barcelone nakon gola na Nou Campu. Predsjednik španjolske lige rekao je kako takve stvari moraju kažnjavati
Vidi originalni članak

Zabio je za izjednačenje nakon akcije koju je pokrenuo Modrić, otrčao iza gola i gestikulirao prema navijačima Barcelone. Cristiano Ronaldo zbog te bi geste mogao biti kažnjen od vodstva španjolske nogometne lige. Potvrdio je to predsjednik saveza.

- Moramo biti jako oprezni s gestama koje provociraju navijače. Ne samo kod golova, već i ostale provokacije tijekom igre zbog kojih bi navijači mogli reagirati nasiljem - rekao je predsjednik lige Javier Tebas i dodao kako će istražiti Ronaldov slučaj.

- Takve stvari, poput ove koju je Ronaldo napravio, moramo kažnjavati, od novčane kazne do suspenzije. Sigurno ćemo istražiti Ronaldov slučaj - rekao je Tebas.

Ronalda čekaju dvije kazne?

Predsjednik španjolske lige komentirao je i Ronaldov potez u kojem se Portugalac u jednom trenutku utakmice primio za genitalije i pitao suca: "Sviđa li ti se". Španjolski mediji pišu kako je i taj potez Portugalca pod istragom španjolske lige.

- Ne smijemo dopustiti da se igrači tako ponašaju. Moramo iskorijeniti takvo ponašanje s naših terena. Ako se Ronaldo zaista primio za genitalije, mora biti kažnjen - rekao je predsjednik španjolske nogometne lige Javier Tebas.

Barcelona je u El Clasicu pobijedila golovima Mathieua i Suareza. Oba naša reprezentativca, Ivan Rakitić i Luka Modrić , bila su dio spektakla koji je gledalo preko 400 milijuna ljudi ispred malih ekrana. U ekskluzivnom izvještaju našeg novinara koji je bio dio spektakla, pročitajte sve o toj utakmici.

S.Lau/DPA/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 90

  • Frenkyy 26.03.2015.

    Ma to sve spada u mali rat između Tebasa i Pereza koji traje već neko vrijeme a sad se pojačao malo radi odabira stadiona za finale kupa. Zna se tko će rat dobit

  • sokre2k 26.03.2015.

    odmah da kažem, ovaj ronaldo mi je oduvijek ogavan sa svojim prenemaganjima i fejkerskim ponašanjem, ali u što će se pretvoriti sport ako počnu kažnjavati ovakve stvari. prije je trash talk bio dodatna dimenzija svakom sportu, a sada se kažnjava igrače zbog jedne geste. smiješno

  • DragoRinin 26.03.2015.

    ono di je ronaldo dobio zuti za simuliranje jasno se vidi da nije bilo simuliranje da je postavio nogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare