To je to što me zanima!

Utakmica Osijeka i Lokomotive odgođena zbog korona virusa!

Kako bi se izbjeglo daljnje moguće širenje zaraze i na sve ostale sudionike utakmice Osijek- Lokomotiva, neophodno je istu odgoditi , rekao je povjerenik HNL-a Josip Brezni
Vidi originalni članak

Nakon što je Lokomotiva ranije danas objavila kako u svojim redovima ima dvojicu igrača zaraženih korona virusom, utakmica s Osijekom koja se trebala igrati od 17:05 sati je odgođena.

KORONA PROBLEMI Lokomotiva i Rijeka imaju po dvojicu zaraženih Covidom-19

Uz dvojicu zaraženih korona virusom, Lokomotiva ima i još petoricu igrača sa simptomima korona virusa te bi stoga potencijalno odigravanje utakmice predstavljalo veliku opasnost za širenje daljnje zaraze korona virusom. Lokomotiva je zbog toga zatražila odgodu utakmice, te ju je i dobila.

- Kako bi se izbjeglo daljnje moguće širenje zaraze i na sve ostale sudionike utakmice Osijek- Lokomotiva, neophodno je istu odgoditi dok nadležni epidemiolog ne donese rješenje o daljnjem postupanju i dok se ne napravi dodatno testiranje cijele momčadi i utvrdi stvarno stanje. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja, odgođene utakmice moraju se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno - rekao je povjerenik HT Prve lige, Josip Brezni.

Utakmica će se igrati u prvom slobodnom terminu.

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • POTPEC 18.10.2020.

    Reprezentacije moraju odigrati i sa 5 zaraženih igrača, s tim da imju u zapisniku 13.igrača, a kod nas se odgađaju utakmice tek tako. Znači kreiranje tablice.  Po meni ako je Osijek prista na to triba i jednoj i drugoj ekipi oduzeti bodove, jer utakmica se ne može odgađati prije izlaska na teren.   SRAMOTA OD HNS-a..

  • Awesome McAwesome 18.10.2020.

    A s dinamom igrali, imali pol ekipe zarazeno, igrali s juniorima... Lopovi

  • ToniMontana 18.10.2020.

    Pravila 6 zarazenih... Lokomotiva ima 2....bravo HNS

Komentiraj...
Vidi sve komentare