To je to što me zanima!

Utakmica za zaborav: Tko je od dinamovaca najviše podbacio?

Dinamo je izgubio od Rapida iz Beča (2-1) u 3. kolu Europske lige i zakomplicirao cijelu situaciju u skupini. Pobjedom su mogli napraviti korak ka europskom proljeću, a ovako će morati spašavati živu glavu
Vidi originalni članak

Dinamo je blijedom i beskrvnom predstavom sam sebi otežao put prema europskom proljeću.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski prvak je u 3. kolu Europske lige izgubio od Rapida iz Beča (2-1). Bio je to jedan od onih dana u kojem je obrana dijelila poklone šakom i kapom. Domaćini su poveli golom Grülla u devetoj minuti nakon što je neobjašnjivo ostao sam. Mislav Oršić lijepim je golom vratio kojekakvu nadu, ali u 34. minuti Hofmann je iskoristio novu rupu u 'modroj' obrani i zabio za 2-1.

Da nije bilo Dominika Livakovića, pobjeda domaćina mogla je biti i uvjerljivija. Dinamo je bio prespor, falilo je agresije, brzine, kombinatorike, žustrine u duelu, ma baš svega. Obrana je plivala, vezni red nije mogao spojiti tri dodavanja. Dok su se igrači Dinama međusobno prepirali i svađali s ukrajinskom sutkinjom, Rapid je letio terenom. 

Je li Krznar postavio krivu formaciju koja je poremetila momčad, jesu li igrači olako shvatili ovu utakmicu? U čemu je bio problem, teško je reći. To će trener i njegovi igrači morati riješiti unutar četiri zida. 

Dinamovci kao da su u utakmicu ušli sa stavom 'lako ćemo'. I sami sebe uvalili u probleme na samom početku. Nitko se znalo tko što radi, linije su pucale, a nervoza je samo rasla. Ovo je jedna od utakmica u kojoj se svi igrači uklope u sivilo, u kojoj baš ništa ne funkcionira, no za Dinamo ovo nije više slučajnost. 

Sjetimo se debakla protiv Šerifa i katastrofalnog prvog poluvremena protiv Rijeke u kojem su primili tri gola pa se nekako izvukli u nastavku (3-3). Nešto očigledno ne funkcionira u Dinamu i to Damir Krznar mora što prije riješiti. Točnije, u roku od dva tjedna.

Tada 'modre' na Maksimiru čeka uzvrat protiv Rapida pod jednim jedinim imperativom. A to je pobjeda. Inače, ne piše se dobro. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 22.10.2021.

    Mijauuuu mijauuuu hahahaha,sepetar ivanusec

  • purger'73 22.10.2021.

    Krznaru odlazi!

  • mislim 22.10.2021.

    Gori u prvenstvu pa onda evropa i nije toliko bitna jer ako si drugi treći nisi bitan u evropi

Komentiraj...
Vidi sve komentare