To je to što me zanima!

Penezić se ozlijedila, Hrvatska raspala i ostala bez polufinala

Hrvatske rukometašice nisu uspjele slaviti u četvrtfinalu Olimpijskih igara. Bolje od njih bile su španjolske rukometašice koje su slavile sa 25-22 i prošle u polufinale...
Vidi originalni članak

Nema "Pejke", nema je, nije gotovo, igrajte!, govorio je hrvatski izbornik Vladimir Canjuga rukometašicama tijekom minute odmora 15 minuta prije kraja utakmice.

Igra nam se raspala, Španjolska je otišla na dva gola prednosti, a Andrea Penezić sve je gledala s klupe. Krivo je stala i morala je na klupu. A s njenom ozljedom, cure kao da su prestale igrati... Španjolska je na kraju slavila 25-22.

- Utakmica života - tako je opisala dvoboj protiv Španjolki hrvatska rukometna reprezentativka Andrea Penezić.

Nesretna Andrea pokušala je posljednjih osam minuta nešto napraviti, ali nije išlo... Hrvatske su rukometašice platile danak brojnim greškama koje su napravile i zbog kojih su na koncu izgubile utakmicu.

Od prve minute previše smo griješili, no sreća da su i Španjolke imale dosta neforsiranih pogrešaka. Na poluvrijeme se otišlo s plus jedan za Španjolsku. Ekipe su se izmjenjivale u vodstvu, malo su naše vodile, malo Španjolke i tako do kraja prvog dijela.

Drugi dio otvorili smo vrlo dobro, ali onda je stigla ta nesretna ozljeda naše ponajbolje igračice Andree Penezić. S njom se raspala i naša igra i sve je bilo gotovo i prije sudačkog zvižduka. Nismo uspjeli proći u polufinale Olimpijskih igara, a imali smo sjajnu šansu...

Hrvatsku je predvodila Miranda Tatari s pet golova, Penezić i Zebić zabile su po tri, a sjajna Jelčić na golu imala je 15 obrana. Kod Španjolki najbolja je bila Pinedo sa sedam golova.

Rukomet (ž), četvrtfinale:

Hrvatska - Španjolska 22-25 (12-13)

Idi na 24sata

Komentari 149

  • titulus 08.08.2012.

    Iskreno, što su do sada napravile je velika stvar....pobijediti Crnu Goru je bio veliki uspjeh, kao i Rusiju. 1.Crna Gora 2.Norveška 3.Južna Koreja

  • ruzza 08.08.2012.

    Ajd ljudi ne budimo preveliki kritičari ,cure su bile super malo sportske sreće nam je manjkalo ali u u konačnici mislim da je 1/4 dobar rezultat.Neka samo dalje rade na sebi i biti će i koja medalja u budućnosti.CURE SVAKA ČAST!!!

  • MalaBuca 07.08.2012.

    Bile su odlične! Bravo cure, ni ovaj poraz nemože zasjeniti vašu želju i dobru igru na turniru!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare