To je to što me zanima!

Utakmicu Zenita i Ludogoreca prekinulo 7 agresivnih pataka

Video sažetak najzanimljivijh detalja s utakmice dva respektabilna europska kluba sveo se na prikaz glavnog suca koji tjera invazivne patke s nogometnog travnjaka
Vidi originalni članak

Ruski Zenit odigrao je prijateljsku utakmicu s bugarskim Ludogorecom , a klub je nakon susreta na svom službenom kanalu objavio video sa svim najzanimljivijim detaljima s te utakmice.

Video traje 41 sekundu, a na njemu se nakon početnog sučevog zvižduka vidi samo kako glavni sudac pokušava s terena otjerati sedam pataka. Možemo samo nagađati kakav li se samo nogomet igrao na tom susretu...

Srećom glavni sudac utakmice nije poput Afrikance Habiba Habiboua koji je na jednom susretu u dresu belgijskog Zulte Waregema također imao problema s patkom koju je tada uspio uhvatiti i zatim baciti poput nekakve vreće za smeće.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Hladni Pan 11.07.2015.

    Mogli ste barem ovu riječi agresivnih staviti pod navodnike jer je očito da su patke bile čisto ok ! Nisu bacale čak ni baklje niti su pokušale odletjeti s loptom :-)))))

  • - DAVOR - 10.07.2015.

    To su Maminhove pustio ih je dok je u bajbukani da se same snađu al je to jako neodgovorno od njega i to mu treba isto stavit u optužnicu.

  • targaryen 10.07.2015.

    ja tu samo vidim nekakvog idiota koji uzima patkicu i baca je kao da je kopačka, dobro da joj se nešto nije dogodilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare