To je to što me zanima!

Utrka kroz pustinju: Proći će dugih 3000 kilometara na vespi

Utrka kroz egipatsku pustinju počinje ispod piramide u Gizi, a završava u centru Kaira. Dva Talijana žele na motociklima od 125 ccm završiti utrku u osam dana
Vidi originalni članak

Talijanski vozači Andrea Revel Nuttini i Marcello Dibrogni pripremaju se za utrku kroz egipatsku pustinju. U samo osam dana planiraju prijeći kružnu stazu dugu 3000 kilometara koja počinje ispod piramide u Gizi, a završava u centru Kaira. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bla123bla 05.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Palmira2 05.10.2011.

    Koja budala je sponzorirala ovo bespotrebno prekenjavanje...Ono, jel imaju oni neki cilj uopće ili im je samo tako puhnulo da se idu zajebavat po pustinji? Neku svrhu tog "kružnog putovanja" ? A ne vidim je...Možda mi je promaklo, nekakva humanitarna akcija , ili nešto.. Koji će bit rezultat svega toga? Par tuceta pregaženih kokošaka u onim jadnim selima u Shari, možda i koji čovjek, ali koga briga, ha? Bemti, besposlene bande...Stvarno svašta.

  • kales 05.10.2011.

    čist sumnjam...vijest za par dana-traže dva talijana izgubljena u pustinji

Komentiraj...
Vidi sve komentare