To je to što me zanima!

Utrka spusta pomaknuta je za sat vremena: Start već u 7 sati

Start sutrašnje utrke spusta koji se vozi za superkombinaciju na ZOI-ju u Sočiju pomaknuta je za sat vremena. Umjesto u osam, utrka će početi u sedam sati
Vidi originalni članak

Sutrašnja utrka spusta koji se vozi za superkombinaciju na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju pomaknuta je s osam na sedam sati po hrvatskom vremenu. 

Organizatori su start spusta pomaknuli na sedam sati zbog straha od pretoplog vremena i topljenja snijega na stazi. Drugi dio superkombinacije, slalom, starta kao što je i predviđeno u 12.30 sati.

Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim među glavnim su kandidatima za medalje u superkombinaciji. S obzirom na pretoplo vrijeme Bode Miller je prije spustaških treninga rekao kako bi takva staza više trebala odgovarati klasičnim slalomašima jer se u spustu neće moći napraviti veća razlika u vremenima.

Na posljednjem treningu spusta Ivica i Natko imali su odlične rezultate. Kostelić je bio šesti, a Zrnčić-Dim 15. te su na taj način najavili velike rezultate u sutrašnjoj utrci.

Natko Zrnčić-Dim u spustu ima startni broj 18, a Ivica Kostelić krenut će s brojem 21. Odmah nakon njega krenut će najveći konkurent Ted Ligety, a Alexis Pinturault kreće s brojem 17.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • m7m7 13.02.2014.

    pravim sportašima motivacije nikad ne hvali

  • dino95 13.02.2014.

    "Kakav dan za Hrvatsku! Ivica zlatni, Natko srebrni u superkombinaciji!"

  • user_6588 13.02.2014.

    Sretno našima! Spustite se kao nekad Janica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare