To je to što me zanima!

Utrkuju se sami sa sobom: Dinamo nastavio marširati

Dinamo je Osijeku zabio pet golova, već 21 u samo četiri kola. Modri nemaju ravnopravnog rivala i mogu već sada početi hladiti šampanjac
Vidi originalni članak

Što reći nakon ovakve utakmice? Sve ste vidjeli, razlika u kvaliteti je ogromna, nevjerojatno, tihim je i potištenim glasom pričao trener Osijeka Tomislav Steinbrückner. Dinamo je nastavio “trpati” mreže svojih suparnika, nakon četiri kola “modri” su zabili već 21 gol, odnosno 5,2 po utakmici. Kao da se utrkuju sami sa sobom, pravog suparnika u ligi nemaju.
- Pa Dinamo ima jače treninge nego što su utakmice u HNL-u - dobacivali su gledatelji tijekom utakmice u Zaprešiću, gdje je Dinamo igrao zbog promjene travnjaka u Maksimiru.
- Ne mogu optuživati Ligu 16 zbog naše ogromne gol razlike, ali sigurno je da se kvaliteta raspršila - rekao je Dinamov trener Kruno Jurčić.  Posebno inspiriran bio je Sammir, koji je zabio tri gola, dva iz penala te jedan iz slobodnog udarca.
- Posebno sam ponosan na gol iz slobodnjaka. Poslije svakog treninga ostajem vježbati i to mi se moralo vratiti - rekao je Sammir, koji nikada prije nije na jednoj utakmici zabio tri gola. Ili barem tako misli.
- Uh, čekajte da se sjetim. U mlađim kategorijama nisam, u seniorskoj, samo malo, mislim da nisam ni tu - rekao je Sammir češkajući se po glavi.  U ponedjeljak će Jurčić krenuti u Škotsku gjde će gledati Hearts protiv Dundee Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mayhem26 17.08.2009.

    1. Dinamo-Istra 2.Dinamo-međmurje 3.Dinamo-sesvete 4.Dinamo-osijek (mlada ekipa) Sad pogledajte sa kim je dinamo do sada odigrao,pa onda nest komentirajte,cekajte da zaigraju sa starom ekipom,sa Cibaliom,sa Rijekom itd,pa ce se situacija bitno promjeniti.....lako se hvaliti protiv ovih maljavaca koji nisu ni P od prve lige.............

  • mayhem26 17.08.2009.

    Hvalite me usta moja,a u europi manji od makovog zrna.....tolko o dinamu.......

  • scout_1986 17.08.2009.

    jedna će torcida plakati ovu noć j*** se j*** splite DINAMO ŠAMPION

Komentiraj...
Vidi sve komentare