To je to što me zanima!

Utučeni Ivo Iličević: Jako mi je teško. Umro mi je san o SP-u...

Izbornik me nazvao nakon utakmice protiv Fürtha. Rekao mi je da nema smisla da idem u Brazil. Bio je to šok za mene, rekao je Iličević, koji je otpao zbog ozljede...
Vidi originalni članak

Ivo Iličević, veznjak njemačkog Bundesligaša HSV-a, zasad je prvi otpisani igrač s popisa izbornika Nike Kovača. Iličević je otpao zbog ozljede. 

- Obavijestio sam Ivu o ovoj odluci. Žao mi je što neće biti s nama, ali važno je da zaliječi sve probleme i u iduću sezonu uđe maksimalno spreman kako ne bi periodično imao probleme s ozljedama - rekao je izbornik.

A veznjak HSV-a nije najbolje primio tu vijest.

- Ovo je veliki šok za mene. Izbornik Niko Kovač nazvao me odmah nakon utakmice za ostanak u Bundesligi protiv Fürtha. Rekao mi je da nema smisla da idem u Brazil. San o nastupu na SP-u mi je umro. Bio je to težak udarac za mene - rekao je Ivo Iličević za Hamburger Morgenpost.

U srijedu počinje okupljanje reprezentacije uoči odlaska na pripreme u austrijski Bad Tatzmannsdorf. Niko Kovač vodi 29 igrača, a konačnu listu od 23 igrača Niko će objaviti nakon prijateljske utakmice protiv Malija u Osijeku 31. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • strmi007 20.05.2014.

    ništa od tebe

  • Chris_McCandless 20.05.2014.

    Mogao je puno veću karijeru imati, kako klupsku tako i reprezentativnu, velika šteta što je svako malo na štakama. Baš bi nam dobro došao na krilu, već dugo smo tamo tanki.

  • opet žižula 20.05.2014.

    Niko nema pojma,vratite nam Štimca

Komentiraj...
Vidi sve komentare