To je to što me zanima!

Utučeni Tuchel: Ovo je jedna od težih poruka koju sam objavio

vo je klub u kojem sam se osjećao kao kod kuće, profesionalno i osobno. Hvala svima u klubu, igračima i navijačima što su učinili da se osjećam dobrodošlim od samog početka, rekao je
Vidi originalni članak

Dinamo je u prvom kolu grupne faze Lige prvaka senzacionalno pobijedio Chelsea 1-0 , engleskog velikana koji je prije dvije sezone osvojio naslov najelitnijeg europskog natjecanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo srušio Chelsea

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gol koji je presudio 'bluesima', ali i treneru Thomasu Tuchelu, pao je u 13. minuti, a zabio ga je Mislav Oršić. 

Njemački strateg emotivno se oprostio od kluba te je iskreno napisao da je slomljen i da će klub sa Stamford Bridgea uvijek imati posebno mjesto u njegovom srcu. 

- Ovo je jedna od najtežih objava koje sam morao napisati i jedna za koju sam mislio da dugo godina neću morati. Slomljen sam što je moje vrijeme u Chelseaju završilo. Ovo je klub u kojem sam se osjećao kao kod kuće, profesionalno i osobno. Hvala svima u klubu, igračima i navijačima što su učinili da se osjećam dobrodošlim od samog početka - poručio je Tuchel u objavi na Twitteru. 

- Ponos i sreća koje sam osjetio pomogavši momčadi da osvoji Ligu prvaka i klupsko Svjetsko prvenstvo ostat će zauvijek u meni. Čast mi je što sam bio dio klupske povijesti, a uspomene na proteklih 19 mjeseci uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu - napisao je Tuchel u emotivnoj objavi. 

Na klupi Chelseaja Tuchela je zamijenio Graham Potter, engleski stručnjak koji je do sada vodio Brighton.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pobotchnick Leeyoobo 12.09.2022.

    Dođi u Dinamo. Gospon Čačić ne bi imao ništa protiv takvog pomoćnika

  • I_v_a_n 12.09.2022.

    Utuceni Tuchel, mogu misliti. Uzeo 15 miliona sa raskidom ugovora, sigurno je sav potresen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare