To je to što me zanima!

Utvrda na Kvarneru: Kantrida ne pada otkad je stigao Kek...

Rijeka je od Kekova dolaska kod kuće odigrala 12 susreta u Europi. Još nema poraz. Utakmica protiv Aberdeena mogla bi biti posljednja europska ove sezone na Kantridi
Vidi originalni članak

Osam pobjeda u 12 europskih utakmica ima Rijeka na Kantridi od srpnja 2013. Tad je Riječane prvi put u europskoj utakmici vodio Matjaž Kek . Stradao je Prestatyn Town iz Walesa, a na Kantridu za dva dana ponovno dolazi otočna momčad - škotski Aberdeen .

- Nisu oni slučajno bili drugi u škotskoj ligi. Pogledat ćemo njihove snimke, ali dobro znamo da je to jedna čvrsta i borbena momčad. Svjesni smo da nas čeka težak posao - upozorava Ivan Močinić (22).

On je riječki nogometni dragulj, veznjak kakvog svaki trener treba i voli imati u momčadi. Za njega nema izgubljenog duela, baš ono što Rijeci treba, samo je pitanje koliko će ga još dugo moći zadržati. Upita je mnogo, ali...

- Zasad nema ponude , da budem iskren, time se baš i ne zamaram - kaže Močinić.

Ponosan je na sjajnu riječku seriju u Europi.

- Otkad je stigao Matjaž Kek, doista smo sjajni na domaćem terenu. Ima nešto posebno na Kantridi - dodaje Močinić.

Utakmica protiv Aberdeena mogla bi biti posljednja europska na Kantridi do daljnjega. Uskoro se Rijeka seli na novi stadion na Rujevici.

Selidba i nije toliki problem za Matjaža Keka. Ono što ga najviše muči u ovom trenutku može biti realizacija . Stvorili su Riječani puno prilika protiv Intera. Promašivali su zicere, propustili zabiti i penal, a to se u ozbiljnim europskim utakmicama nikako ne smije događati. S pravom je Kek bio ljutit nakon nule u Zaprešiću.

- Bilo je tu puno dobrih stvari. No što to vrijedi kad smo se ispromašivali?! Realizacija se hitno mora popraviti - završio je Ivan Močinić.

Prva prilika za popravak je u četvrtak od 21 sat (HRT 2). Opet će Riječani napuniti svoju Kantridu, nisu tu pobijedili Sevilla , Lyon , Feyenoord . Teško da će pobijediti i Aberdeen.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Glasaj za HSP1861 15.07.2015.

    Svaka Utvrda mora jednom pasti dobice ih Rijeka 3 0.Dojavio mi Mamić iz zatvora ;)

  • strmi007 14.07.2015.

    Svaka čast

  • bedak11 14.07.2015.

    Ma dobro, svi se slažemo da je Kek odličan čovjek i trener, ali nije on toliki čudotvorac koliko ga svi hvale i dižu u nebesa. Nije on uzeo ekipu rijeke koja je bila zadnja ekipa u ligi i od tih istih igrača i doveo tu gdje jesu. Nista to nebi bilo moguce bez novca volpija i svih novih igrača koje je taj novac doveo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare