To je to što me zanima!

Uveličat će im 70. rođendan: Hajduk kod prijatelja iz Poljske

Nema sumnje kako će i brojni Splićani i navijači Hajduka iz drugih krajeva iskoristiti priliku i otputovati u Gornik na rođendansku proslavu, te na taj način dodatno zbližiti dvije navijačke skupine
Vidi originalni članak

Hajduk će u reprezentativnoj pauzi, preciznije u subotu 24. ožujka, odigrati prijateljsku utakmicu u poljskom Zabrzeu, a povod je proslava 70-og rođendana lokalnog kluba Gornika. 

Utakmica simbolično počinje u 19:48 sati u spomen na godinu osnutka Gornika, a razlog pozivu Hajduka na rođendan je prijateljstvo navijača jednoga i drugoga kluba. 

Navijači Gornika uzeli su ime Torcida po uzoru na najstariju navijačku skupinu u Europi – splitsku Torcidu. Osnovani su 1999. godine, a vrlo često se mogu vidjeti i veće skupine poljskih ljubitelja nogometa, navijača iz Zabrza, na sjeveru Poljuda.

Nema sumnje kako će i brojni Splićani i navijači Hajduka iz drugih krajeva iskoristiti priliku i otputovati u Gornik na rođendansku proslavu, te na taj način dodatno zbližiti dvije navijačke skupine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Joker123 20.02.2018.

    HŽV!!!!

  • POTPEC 20.02.2018.

    Torcida najstarija navijačka skupina u Europi. Rekord koji niko ne može stići, a kamoli prestići. Još da se naš HNS sredi i da postanu uzorni navijači kao nekad.

  • marinero h 20.02.2018.

    i pape i dida bili su Torcida

Komentiraj...
Vidi sve komentare