To je to što me zanima!

Opet je pozitivan na doping, ali smije se boriti na UFC eventu

Nalazi testa poklapaju se s odlukom komisije od 29. siječnja da se Jonu Jonesu dodijeli licenca za jednu borbu te zbog toga ovi nalazi neće utjecati ni na što, kažu iz atletske komisije u Nevadi
Vidi originalni članak

Jon Jones opet je bio pozitivan na doping testu!

Ipak, moći će se boriti na UFC-u 235 protiv Anthonyja Smitha i usprkos pozitivnom testu jer se radi o tragovima prijašnjeg korištenja dopinga, uvjereni su u antidopinškoj agenciji.

Jones je prvi put bio pozitivan nakon UFC-a 217 gdje je slavilo protiv svog rivala Daniela Cormiera, no rezultati borbe su naposljetku poništeni, a predsjednik Laboratorija sportske medicine i istraživanja dr. Daniel Eichner tvrdi da ne postoje dokazi da se radi o novom konzumiranju dopinga. S njim se slaže i atletska komisija Nevade:

- Nalazi testa poklapaju se s odlukom komisije od 29. siječnja da se Jonu Jonesu dodijeli licenca za jednu borbu te zbog toga ovi nalazi neće utjecati ni na što. Gospodin Jones i dalje će biti podvrgnut nasumičnim i iznenadnim doping testovima kako bi se pridržavao pravila.

UFC 232 bio je prebačen iz Las Vegasa u Los Angeles jer komisija u Nevadi nije htjela dodijeliti Jonesu licencu bez pravog saslušanja, a s obzirom na to da se isto dogodilo krajem siječnja, Jones je ipak dobio zeleno svjetlo za borbu.

Borba između Jonesa i Smitha odvija se u noći sa subote na nedjelju, a neće započeti prije četiri ujutro.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • DamTi18cm 01.03.2019.

    Hahahahaha

  • 01.03.2019.

    opet jones.hahaha...osobno najvise me zanima na evenu zabitova borba..inace zadnja borba prije main eventa..taj decko je buduci svjetski prvak

  • Valente7 01.03.2019.

    Jones i McGregor mogu raditi što hoće jer donose lovu. Da su Miočiću našli izbacili bi ga doživotno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare