To je to što me zanima!

Uvijek vjerni: HNS nije pošten, cijene ulaznica su nerazumne!

60-250 KN Fantastičan gol Luke Modrića i prvijenac Andreja Kramarića u pobjedi protiv Malte vidjelo je tek 8000 ljudi na Maksimiru. Iz udruge Uvijek vjerni krive HNS
Vidi originalni članak

Hrvatska je otvorila kvalifikacije za Europsko nogometno prvenstvo 2-0 pobjedom protiv Malte na Maksimiru. No sjajan gol Luke Modrića s preko 25 metara i prvijenac Andreja Kramarića u hrvatskom dresu uživo je vidjelo tek 8000 ljudi. 

Na stadionu koji prima preko 35.000 navijača to je mizerna brojka. Pogotovo kad se radi o nacionalnoj reprezentaciji.

Oglasili su se navijači okupljeni u udrugu Uvijek vjerni. Smatraju kako je za slabu posjećenost kriv Hrvatski nogometni savez koji je stavio nerazumno visoke cijene karata za početak kvalifikacija. 

Ulaznice su bile od 60 do 250 kuna. Njihovo priopćenje prenosimo vam u cijelosti.

Priopćenje udruge Uvijek vjerni:

U ime navijača hrvatske nogometne reprezentacije, s naglaskom na naše članstvo okupljeno u službenom Klubu navijača Uvijek vjerni slobodni smo, zapravo i dužni pokazati svoje istinsko neslaganje s cijenama ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Malte u utorak u Zagrebu.

Cijene ulaznica od 60 do 250 kuna za utakmicu protiv neatraktivnog suparnika, na samom početku kvalifikacija mnoge su navijače doslovce šokirale, pa ih i nagnale da jednostavno ovu utakmicu zaobiđu. Stoga, ovim putem  izražavamo žaljenje zbog takve odluke čelništva Hrvatskog nogometnog saveza koje uistinu nije prepoznalo drastičnu gospodarsku situaciju u kojoj su žrtve brojni građani, među njima i hrvatski navijači.

Bez imalo empatije tako se postaviti prema navijačima koji su s reprezentacijom putovali i na kraj svijeta nije u redu i pošteno ni prema samim igračima reprezentacije koji su zaslužili podršku koju im Savez preskupim cijenama ulaznica oduzima. Žalosni zbog takvog poteza glasno poručujemo Izvršnom odboru HNS-a da se s ovakvim odnosom prema navijačima nikad nećemo složiti.

Izvršni odbor KN UV

Idi na 24sata

Komentari 175

  • estnedljem 11.09.2014.

    za nogometnu velesilu poput malte i onog azerbjzana il kako se vec zove to su sasvim pristojne cijene. kad dodju talijani i bugari karta ne smije biti ispod 100 jeura. sukeru i ostala bando sram vas bilo sto rusite hrvatski nogomet i derete jadne ljude.

  • stones1990 11.09.2014.

    vrbanovičevo obrazloženje najviše boli,"kad če se igrati u osijeku,radi manje platežne moći građana ulaznice bit če jeftinije itd..."što ne pije vodu niti če je ikad ...u zg na utakmice ne dolaze samo zagrebačko pučanstvo nego navijači iz cijele zemlje isto tako i u Osijek ,i Rijeku,Split ili bilo gdje se igra.izlet iz Vž protiv Malte sa kartom,bengom,nešto za pojesti i popiti = 250 kn.a za to dobiješ ne gledljivu utakmicu,pokisneš i prehladiš se i najgore od najgorega, sponzoriraš Šukera i njemu slične.a ako ti taj dan nisu zvijezde naklonjene možeš doma sa zabranom i otiskom pendreka na leđima.kad je Šukera,Mamića i ostalih federa zbogom hrvatska nogometna reprezentacijo.

  • istagar 11.09.2014.

    gospodo cijenu ulaznice je odredila SEVERINA jer i njenr gaže vrijede toliko

Komentiraj...
Vidi sve komentare