To je to što me zanima!

Uvijek vjerni: 'Korak ispred' režiser je antihrvatske histerije

'Saznavši da je FARE, dakle udruga Korak ispred iz Rijeke na čelu sa Zoranom Stevanovićem inzistirala na micanju transparenta osjećamo potrebu reagirati'
Vidi originalni članak

Nakon što je u javnost izašla informacija da je Fifa naredila skidanje transparenta za Vukovar na maksimirskom stadionu, oglasio se Klub navijača 'Uvijek vjerni' i očitovao se o slučaju priopćenjem.

"Klub navijača Uvijek vjerni zgrožen je i ogorčen zbog nepostavljanja našeg navijačkog transparenta - Zapamtite Vukovar - prije utakmice protiv Islanda. Saznavši, k tome, da je FARE, dakle udruga Korak ispred iz Rijeke na čelu s Zoranom Stevanovićem inzistirala na micanju tog transparenta osjećamo potrebu reagirati prema hrvatskoj javnosti.

Dugo, dugo upozoravamo na prokazivačku, bezobraznu, pa čak i antihrvatsku histeriju ove udruge koja se, nevjerojatno, profesionalno bavi promatranjem hrvatskih navijača i igrača.

I svih ovih godina doživljavali smo prestrašne stvari, hrvatski navijači prijavljivali su se od strane Farea u Hrvatskoj Uefi i zbog slušanja Thompsonovih pjesama poput Lijepa li si, za koju Stevanović tvrdi da je separatistička, nisu izostajale prijave niti nakon skandiranja - U boj u boj...

Hrvatski nogometni savez, a i mnogi hrvatski klubovi naplaćali su se kazni zbog tih prijava, a pravila što se smije a što ne smije na stadionu određuje sam - Zoran Stevanović.

Dakle, još davno upozoravali smo i Hrvatski nogometni savez na ovu antihrvatsku histeriju u režiji udruge Korak ispred, bar nam je drago da su sada i u Savezu konačno shvatili o čemu je riječ", stoji u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 294

  • 20.11.2014.

    Armado svak treba pocistiti smece u svojoj kuci!!!

  • 20.11.2014.

    Tip je osnovao udrgu "korak ispred"kako bi ga država odnosno mi financirala a onda preko FARE-a prokazuje naše navijace i Hrvatsku diljem svijeta.Ovu organizaciju treba pod hitno zabraniti a ovom tipu oduzeti državljanstvo iako ovi njegovi to nece napraviti uskoro hoce naši!!!

  • tudjman 24.11.2013.

    HNS sto se ceka jer to demokracija da Zoranom Stevanoviće pljuje po vukovaru ,hrvatskoj gdje su sankcije gospodine sukeru i gospodo iz USKOKA

Komentiraj...
Vidi sve komentare