To je to što me zanima!

Uvredljivi grafiti na Poljudu: Tko je Bjelanović, di su legende

"Kacinar + Pušnik = Memolla", "Tko je Bjelanović??? Di su Miki i naše legende", Branco, Mr. 5%", "Kos poleti u svoje jato dok je vrime!!!" osvanulo je na zidu pokraj Poljuda
Vidi originalni članak

Jutros su na Poljudu osvanule uvredljive poruke upućene čelnicima Hajduka. Na tapetu su predsjednik Ivan Kos, sportski direktor Mario Branco, glavni skaut Saša Bjelanović i trener Marijan Pušnik.

Nepoznati autor grafita novoj garnituri vodećih ljudi u operativi zamjera dovođenje pojedinih igrača te činjenicu da je premalo legendi Hajduka u klubu.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Delije_KNN 03.09.2016.

    Bjelanoviću care oćemo li u Djevrske?

  • kakogod 03.09.2016.

    Jednogazdaši, štimcoljupci i uvijek vjerni izdajnici izašli malo iz rupa... Ništa neobično, izađu obično kad se ispadne iz Europe i prije izbora. Klub, udruga Naš Hajduk i Torcida su jedinstveni... Poslana su pitanja svim strankama da se očituju o Zakonu o sportu. Odgovore mogu dostaviti još sutra. Očitovanja o navedenoj temi moraju biti jasna i konkretna.

  • Gunersss_ 03.09.2016.

    Evo ihhhhhhh,hhahahahahah..Pa sta ti iz Splita znaju pisat??? Bome sam se sad iznenadio,ipak covjek uci dok je ziv,pa sam i ja upravo tako.. Maminjo je kriv za ovo,inace! Mogu se kladit,da se sada autor ovog teksta,dira doma,koliko je ponosan sto je njegov grafit,osvanuo na 24casa.. svaka cast..

Komentiraj...
Vidi sve komentare