To je to što me zanima!

Uvrijeđeni Ronaldovi navijači i 61 lopta u dvorištu Platinija...

Nakon Platinijeve izjave da bi Zlatnu loptu trebao dobiti Neuer, navijači Ronalda su usred noći došli pred kuću predsjednika Uefe u Parizu i u dvorište ispucali 61 loptu
Vidi originalni članak

Fifa će u ponedjeljak 12. siječnja odlučiti o dobitniku Zlatne lopte. Cristiano Ronaldo, Leo Messi ili Manuel Neuer. Ronaldo brani naslov nakon Messijeve dominacije, a sve je više ljudi iz svijeta sporta koji smatraju kako je vrijeme da jedan golman dobije nagradu. Jedan od njih je i predsjednik Uefe Michel Platini.

- Zlatnu loptu bi trebao dobiti Neuer - ispalio je prvi čovjek Uefe. A u njegovo dvorište u predgrađu Pariza uvrijeđeni Ronaldovi navijači ispalili su 61 loptu. Bila je to simbolika za 61 gol koji je Ronaldo zabio u 2014. , a marljivi navijači na svakoj su lopti zapisali ime kluba te minutu u kojoj je Portugalac zabio.

Okupili su se navijači, napravili plan i usred noći došli ispred Platinijeve kuće. Nakon toga objavili su video na YouTubeu. Neuer bi, ako dobije nagradu, postao prvi golman nakon Lava Jašina 1963. i drugi uopće koji je dobio Zlatnu loptu.

- Vrijeme je da nakon Jašina golman dobije Zlatnu loptu. Blizu su bili Zoff i Banks, ali ipak su im uskratili to priznanje. Svaki igrač ima svoj posao i zadatak. Neuer ga radi odlično jer je obranio svašta - rekao je legendarni Dinamov golman iz 1967. Zlatko Škorić , koji bi uskoro iz dvorišta mogao sakupljati 61 loptu.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • benkoooo 11.01.2015.

    Taj Neuer je primio 4 komada od Reala u polufinalu LP

  • ScarJo 11.01.2015.

    Tom čovjeku bi trebali bacat bombe u dvorište , a ne lopte.

  • blink4moment 11.01.2015.

    nije ni priblizno nejasno tko bi trebao dobiti...da je messi kojim slucajem na mjestu ronalda, nema sumnje da bi je osvojio...a sad, sama cinjenica sto je platini rekao da bi neuer trebao osvojiti me strasi jer vise manje svi znamo sto je bilo prosli put kad je tako izjavio svoje misljenje (kobne 2009. godine kad je rekao da ne zeli da dva engleska kluba opet budu u finalu lige prvaka)...sve u svemu, neuer je ok golman, ali puno bolji golmani nisu osvojili, pa stvarno ne vidim logiku po kojoj bi je on trebao osvojiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare