To je to što me zanima!

Uz Ancelottija kiksao i Zidane: Druga momčad ostaje u 3. ligi

Legendarni je Francuz razočarao na prvom trenerskom ispitu. Istina, Castilla je imala problema u adaptaciji svih tih novih igrača, a i trener sam bio je 'rookie'...
Vidi originalni članak

Iza svih ljubitelja Real Madrida težak i tužan je vikend. Prva momčad najvjerojatnije je izgubila u utrci za naslov prvaka Španjolske, a nešto manje od 24 sata kasnije i druga momčad 'los blancosa' ostala je bez prilike za promocijom u viši rang natjecanja. 

Druga momčad Reala igra u trećoj ligi, a čini se da plan suradnje sa Zinedineom Zidaneom baš i nije funkcionirao. Francuz je razočarao na prvom trenerskom ispitu. Istina, Castilla je imala problema u adaptaciji svih tih novih igrača, a i trener sam bio je 'rookie, no španjolski se mediji slažu kako je vrijeme za temeljne promjene u omladinskoj Realovoj momčadi. Treba izbaciti sve te veterane u klubu i napraviti zaokret, kako igrački, tako i stručni. 

Sve nade su naravno još uvijek uperene u Ancelottijevu momčad koja bi ulaskom u finale i eventualnim osvajanjem Lige prvaka svakako spasila sezonu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ime korisnika 12.05.2015.

    Nemogu svi klubovi poput Dinama bit prvi, kup osvojit i Dinamo II. prvi u 3.Hnl. i sve omladinske ekipe prvo mjesto

  • G4ndalf 12.05.2015.

    ne razumijem ima toliko para i sad se tu muči umjesto da uživa u životu

  • DoridDragović 12.05.2015.

    pa samo su Anceloti,Guardiola i Mancini bili igracine svojevremeno i sad vrlo dobri treneri.najlaksi primjer vam je Maradona,igracina,a kao trener/izbornik nula

Komentiraj...
Vidi sve komentare