To je to što me zanima!

Uz nedjeljni ručak: Hrvatska s Češkom igra točno u podne

Hrvatski košarkaši u osmini finala igrat će protiv Češke u Lilleu u nedjelju u 12 sati. Pobjednik će igrati protiv boljeg iz susreta Srbija - Finska drugu utakmicu u srijedu
Vidi originalni članak

Hrvatska i Češka igrat će prvu utakmicu drugog dana osmine finala Eurobasketa. Naš susret protiv Čeha u Lilleu FIBA Europe postavila je u podne. Velika je to razlika u odnosu na termine dosadašnjih utakmica naših košarkaša na Europskom prvenstvu. 

Do sada je Hrvatska u Zagrebu igrala sve osim posljednje utakmice u 21 sat. Protiv Gruzije jučer Hrvaska je igrala u 18 sati. Hrvatska je skupinu C u Zagrebu završila kao druga iza Grčke, s tri pobjede i dva poraza.

Češka je bila treća u skupini D koja se igrala u Latviji. Kao i Hrvatska, i Češka je imala tri pobjede i dva poraza. Najprije su Česi pobijedili Estoniju 80-57 i Ukrajinu 78-64, a onda izgubili od Latvije 72-65, pobijedili Belgiju 66-64 te za kraj izgubili od Litve jučer 85-81.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • SrbijadoTokija_2 12.09.2015.

    udarne termine uvek dobijaju reprezentacije koje su najbolje,koliki ste favoriti u tom terminu i igrate.

  • dug 11.09.2015.

    Ne brinite necemo vas sa velikom razlikom tući i sramotiti, nije zato što ne možemo, nego navikli smo s vama da vam uvaljamo u zadnjim sekundama tricu pa da plačete, tako više boli, a od +20 razlike nemamo ništa :D

  • 78fernandes 11.09.2015.

    jaka je češka

Komentiraj...
Vidi sve komentare