To je to što me zanima!

Uz tenisice i pivo došli do velikog finala Kutije šibica

Branitelj naslova od prošle godine, Nacional, i CB Keglić, zadnja 'kvartovska’ škvadra, igrat će za naslov pobjednika na Kutiji šibica u nedjelju
Vidi originalni članak

Ma oni su ipak prejaki za nas, rekao je Branko Strupar. Trudili su se i on, i Marić, i Šokota do zadnje sekunde, ali protiv Nacionala nije išlo. Prošlogodišnji pobjednik branit će naslov u finalu Kutije, u polufinalu je bilo 4-2. Premda se Akademija Marić Powerade dobro držala, bilo je i 1-1, imala je penal, stativu, a i Nacionalov golman Švigir je skidao čuda.
- Dobri su, s njima nam je bilo najteže dosad. Ali oni su ipak iz velikog nogometa, teško mogu protiv momčadi kao što smo mi - rekao je Robert Grdović, dvostruki Nacionalov strijelac u polufinalu (po jedan su zabili Novak i Korab Morina). Strijelci za marićevce bili su Strupar i Šokota). Grdoviću je to peti finale, tri je dosad osvojio, a prvi će put biti i najbolji strijelac Kutije (dosad je zabio 13 golova). U finalu će Nacional igrati s velikim iznenađenjem turnira, momčadi CB Keglić Domena Centrum, koja je svladala Pollini 3-0 (Rajić, Klakočer, Galić).
- Naravno da su oni favoriti, izgledaju za sve nas kao da su drugi svijet - kaže Igor Rajić, najbolji igrač Keglića, inače napadač Rudeša i najbolji strijelac treće lige. Dok Nacionalovi igrači svaku akciju na treninug vježbaju po nekoliko sati i zarađuju od “hakla”, dečki iz Keglića samo se dobro zabavljaju.
- Nitko nam je predvidio da ćemo dogurati tako daleko, ali evo mi smo u Rimu. Još samo da vidimo Papu - slikovito se izrazio Rajić te pokušao dočarati ovaj pothvat:
- Svi moji prijatelji već se tri kola klade protiv nas, ali mi dobivamo. Mi smo, zapravo, zadnja tako reći kvartovska ekipa na Kutiji koja igra za pivo i tenisice. Ja sam iz Bregane, ostali dečki su iz Zagreba, a rijetko uspijevam igrati s njima. Radim s financijama u Lipa Millu, idem na Visoku ekonomsku školu pa i nemam puno vremena. Ali evo, dobro nam ide... - rekao je Rajić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare