To je to što me zanima!

Užas! Deset šavova na penisu nakon sudara sa suigračem...

Nogometaš Albacetea pred sami kraj utakmice s Huescom sudario se s napadačem svoje momčadi i zaradio tešku ozljedu spolovila. Odmah je napustio travnjak, a liječnik je otkrio da je zaradio 10 šavova na penisu
Vidi originalni članak

Igrala se 82. minuta, Albacete je krenuo u napad, lopta je stigla s desne strane u kazneni prostor Huesce gdje su na nju skočila dva domaća igrača. No, umjesto lopte prilikom skoka pred golom gostiju napadač Albacetea Roman Zozulja udario je kramponima - međunožje Argentinca, svog suigrača, Mariana Bittola.

Bila je to utakmica 12. kola španjolske Segunda Division  u kojoj je Albacete ugostio Huescu na stadionu Carlos Belmonte, no ono što će se puno duže pamtiti od same igre i dosadnih 0-0 nakon 90 minuta je bizarna i teška ozljeda lijevog beka domaće momčadi.

Iako se u prvi trenutak nije činilo da je udarac težak, niti je izgledalo kao nešto potencijalno opasno, Bittolo je pao na travnjak i počeo se valjati od bolova. Pridigao se, pogledao što mu je suigrač napravio od 'ponosa' i odmah pozvao liječnike u pomoć.

Ubrzo je i zamijenjen, a klupski liječnik španjolskim je medijima nakon utakmice potvrdio da je trebao operacijski zahvat te da je na penisu zaradio čak deset šavova.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • marcus89 31.10.2017.

    Nemam hrabrosti ni pogledat video. Hvata me jeza odma. Nadam se da će bit sve ok, jer bez njega život gubi smisao!

  • Rekajedatakunikadniprova11 30.10.2017.

    @giulianobilcic

  • Samosex99 30.10.2017.

    I ja imam savove u supk' tocno u rupici crnci me nategli

Komentiraj...
Vidi sve komentare