To je to što me zanima!

Užas kod Metza: Petarda pukla točno kraj ozlijeđenog golmana

Gostujući vratar Anthony Lopes ležao je na terenu poslije jednog duela, a s tribina je doletjela petarda koja je eksplodirala točno kraj njega. Glavni sudac Jaffredo odmah je prekinuo utakmicu
Vidi originalni članak

Utakmica 16. kola francuske Ligue 1 između Metza i Lyona prekinuta je u 29. minuti poslije užasne scene pri rezultatu 1-0 za domaću momčad.

Naime, gostujući vratar Anthony Lopes ležao je na terenu poslije jednog duela, a s tribina je doletjela dinamitna petarda koja je eksplodirala točno kraj njega.

Srećom, on se uspio na vrijeme skloniti brzom reakcijom, a glavni sudac Jaffredo poslao je igrače u svlačionicu odmah poslije ružne scene kako bi se ispraznila tribina s koje je bačena petarda. Liječnik Lyona izašao je s ozlijeđenom nogom, dok je Lopes bio ošamućen i pola sata poslije nemilih scena.

Nije poznato kada će doći do nastavka utakmice.

Monaco neumoljiv

Monaco je nastavio odličnim rezultatima i svladao Bastiu 5:0. Mbappe je u desetoj minuti doveo 'kneževe' u vodstvo da bi Lemar pogodio u 66., a Falcao dvije minute poslije. Falcao je svoj drugi gol zabio u 73. na asistenciju Lemara. Sjajnu partiju Lemar je završio asistencijom u 79. minuti, a uposlio je Carrilla koji je postavio konačan rezultat utakmice. 

Angers i Lorient su odigrali utakmicu bez pobjednika (2:2). Marveaux je doveo goste u vodstvo u 23. minuti, da bi Diedhiou izjednačio u 26. minuti iz penala. N'Doye je donio prekoret Angersu u 58. minuti na asistenciju Ekambija. Samo osam minuta Waris je donio novo izjednačenje, a do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao. 

Lille je na gostovanju savladao Bordeaux (0:1). Jedini gol na utakmici postigao je De Preville, a vrijedi istaknuti da je Rolan u 73. minuti promašio penal. Lille je tako ostvario drugu uzastpnu pobjedu i pobjegao je iz opasne zone. Guingamp je savladao Nantes na domaćem terenu (2:0). Briand je pogodio u 22. minuti na asistenciju Salibura, koji je u 63. minuti zabio drugi gol za domaćine.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • duje912 04.12.2016.

    hebote, sad kad počnu bacat za novu, i posvuda po gradu - oće bit kazni??? ovi napravili scenu ko da je "krmača" pala na stadion...

  • duje912 04.12.2016.

    hebote, sad kad počnu bacat za novu, i posvuda po gradu - oće bit kazni??? ovi napravili scenu ko da je "krmača" pala na stadion...

  • bezobrazan 03.12.2016.

    #ocemoimena #torcidaufrancuskoj #orjunasi #brdovitibalkan

Komentiraj...
Vidi sve komentare