To je to što me zanima!

Užas na Roland Garrosu. Trener našao igrača kako leži u lokvi krvi: 'Baš se ničega ne sjećam'

Ne znam kako sam se onesvjestio. Sjećam se samo da me je trener podigao, a moje lice je bilo puno krvi, rekao je Carabelli nakon poraza u drugom kolu
Vidi originalni članak

Nevjerojatna priča dolazi nam iz Pariza, točnije Roland Garrosa! Naime, argentinski tenisač Camilo Ugo Carabelli (ATP - 155.) doživio je nezgodu u hotelskoj sobi, a ni sam ne zna što se točno dogodilo?!

Carabelli je u prvom kolu senzacionalno slavio protiv favoriziranog Aslana Karaceva nakon čega je pronađen u hotelskoj sobi kako leži bez svijesti u lokvi krvi!

- Stvarno se ne sjećam ničega, ne znam kako sam se onesvijestio. Sjećam se samo da me je trener podigao, a moje lice je bilo puno krvi. Vidio sam tragove udarca na ramenu i na zidu, tako da pretpostavljam da sam u padu ramenom udario u zid, a potom glavom u pod- otkrio je Argentinac nakon poraza u drugom kolu.

BRAVO, MAJSTORE Čilić dominantno do trećeg kola Roland Garrosa! Dizao Francuze na noge, počastili ga pjesmom

Carabelli je, naime, zaigrao u drugom kolu protiv Felixa Augera Aliassimea, iako je zbog ozljede trenirao tek sat vremena na slobodan dan, a veliku je pažnju privukao njegov ožiljak na licu. Kanađanin ga je, inače, ostavio bez ikakve šanse u tri seta.

- Trenirao sam samo sat vremena prije meča zbog glavobolje. Popio sam tablete protiv bolova, ali se nisam dobro osjećao na terenu - zaključio je Argentinac.

NIJE IŠLO Koban dan za hrvatske tenisače: I Ćorić ispao s Roland Garrosa

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 27.05.2022.

    Meni izgleda da je dobio mec koji nije trebao dobiti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare