To je to što me zanima!

Užas u Grazu! Sucu su razbili glavu, utakmica je prekinuta

Strašne scene vidjeli smo u Grazu gdje se igrala kvalifikacijska utakmica za EL između Sturma i AEK Larnace. Navijači domaće momčadi pogodili su suca bocom u glavu zbog čega je utakmica kratko prekinuta
Vidi originalni članak

Sramota! Jedina riječ kojom možemo opisati događanja na kvalifikacijskoj utakmici za Europsku ligu između Sturm Graza i AEK Larnace

Gosti s Cipra imali su visokih 2-0 zahvaljujući golovima Truyolsa i Trickovskog, ali utakmica je prekinuta jer je jedan od navijača domaće momčadi pomoćnog suca pogodio bocom u glavu.

Snimku incidenta možete pogledati na videu od 8:40

Pomoćni sudac je nakon toga ostao ležati na travnjaku, a glavni sudac utakmice Mohammed Al-Hakim odlučio je igrače obje momčadi poslati u svlačionicu. 

Nakon prekida od 40 minuta utakmica se ipak nastavila, a ubrzo nakon završetka dvoboja oglasio se i Sturm.

- Ponašanje navijača na današnjoj utakmici nikako nije prihvatljivo. Ono šteti reputaciji čitavog nogometa i nas kao kluba. Uvijek se trudimo slaviti nogomet, a fair-play je naš prioritet. Žao nam je što smo danas razočarali ljubitelje nogometa. A osoba koja je pogodila suca je pronađena, te će biti sankcionirana od strane nadležnih tijela.

 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Mercedes s klasa 10.08.2018.

    Po mjerilima kako se kažnjavaju hrvatski klubovi i reprezentacija ovo je naredne dvije godine prazan stadion

  • 10.08.2018.

    Nogomet je igra koja ipak najviše privlači lumpenproletere, polusvijet i prikrivene frustruirane sileđije s ozbiljnim poremećajima ličnosti. S druge strane SVE države gdje se igra nogomet benevolentno toleriraju stadionsko nasilje. Na taj način kanaliziraju gore navedene mase, da im se ne valjaju po ulicama kada shvate da su samo ubogi golaći i da im je budućnost jadna.Stadioni pak služe kao ventil za ispuštanje tog pritiska..

  • x00x 10.08.2018.

    Al s druge strane...treba to pogoditi iz daljine

Komentiraj...
Vidi sve komentare