To je to što me zanima!

Užas u Meksiku: Bivšu srebrnu olimpijku pretukli na autocesti

Ana Guevara se vozila na motoru kada se u nju zabio automobila sa četiri muškarca. Nakon što su je oborili napadači su izašli iz automobila i pretukli je. Srećom, život joj nije bio ugrožen
Vidi originalni članak

Meksička senatorica i bivša atletičarka koja je na olimpijskim igrama u Ateni 2004. osvojila srebro na 400 metara, Ana Gabriela Guevara (39) pretučena je na autocesti na ulazu u Mexico City.

Ana Gabriela Guevara se vozila na motoru kada se u nju zabio automobila sa četiri muškarca. Nakon što su je oborili napadači su izašli iz automobila i pretukli je. Bivša meksička atletičarka je s ozljedama glave prevezena u bolnicu gdje hitno operirana. Srećom, život joj nije bio ugrožen.

S njom u društvu bila je još jedna žena, no nju su razbojnici poštedjeli.

- Vikali su da se žena nema što voziti na motoru - napisala je meksička senatorica dodavši kako je zabrinuta za stanje žena u Meksiku. Senat je zatražio hitnu istragu o nemilom događaju.

Prema podacima UN-a u Meksiku svakoga dana u prosjeku biva ubijeno šest žena.

Ana Gabriela Guevara je na OI u Ateni 2004. osvojila srebro na 400 metar iza Tonique Williams-Darling s Bahama. Godinu dana ranije na svjetskom prvenstvu u Parizu bila je 'zlatna', a na svjetskim prvenstvima je osvojila i dvije bronce.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • nlo_1 25.01.2017.

    meksiko je prava meka za humanitarce, pa gdje su, boje se za svoje riti

  • nlo_1 25.01.2017.

    tako fino, zenu za kosu pa u pecinu

  • koko82 14.12.2016.

    vidim da mexicki doktori rade bez licence ko i ovi novi u EU... nema za skalpel pa koristi sjekiru

Komentiraj...
Vidi sve komentare