To je to što me zanima!

Užas u Ateni: Pucali na Darka Kovačevića (46) pred kućom

Prema pisanju srpskih medija, nepoznati napadač pucao je u Grčkoj na donedavnog sportskog direktora nogometnog saveza Srbije Darka Kovačevića (46) koji je odmah prevezen u bolnicu
Vidi originalni članak

Oko devet navečer nepoznati su napadači iz manjeg automobila upucali Darka Kovačevića (46), najvjerojatnije u nogu, piše srpski Telegraf. Bivši nogometaš i donedavni sportski direktor nogometnog saveza Srbije izašao iz stana da preparkira automobil, a tad mu je prišao napadač.

- Vidio sam muškarca kako izlazi iz automobila i prilazi mi s ispruženim pištoljem. Instiktivno sam se bacio u desnu stranu, a zatim sam čuo pucanj. Zatim je potrčao, ušao u vozilo i nestao - rekao je napadnuti Kovačević za Kurir.

Tijekom karijere Kovačević je igrao za Radnički Niš, Proleter iz Zrenjanina, Crvenu zvezdu, Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Juventus, Lazio i Olympiacos. Igrao je i za reprezentaciju Srbije i Crne Gore, a nakon što je završio karijeru u klubu iz Pireja tamo je postao sportski direktor.

Nakon toga preuzeo je dužnost sportskog direktora nogometnog saveza Srbije sve do lipnja 2019. kada je podnio ostavku. Spominjalo se kako bi se mogao vratiti u Olympiacos kao glavni skaut prije ovog napada. Istraga je u tijeku, a policajci su nešto kasnije pronašli pištolj u automobilu koji je izgorio 700 metara od mjesta napada.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 08.01.2020.

    Ma sigurno je krivo slučajno upucan, hmmmm

  • prokurator 08.01.2020.

    krasno je da rubrika sport donosi ovakve vijesti.

  • Maulwurf 08.01.2020.

    Trebamo i našeg predsjednika nogometnog saveza poslat malo u Atenu. Možda se nađe neki nepoznati počinitelj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare