To je to što me zanima!

Užas u Srbiji! Skinuli ih i palili bakljama, preko 20 ozlijeđenih

Partizan i Crvena zvezda odigrali su 1-1. Prvi dio obilježila je tučnjava na tribinama koja je trajala pola sata. Potukle su se dvije frakcije Partizanovih navijača, jedan je bio u kritičnom stanju
Vidi originalni članak

Prema posljednjim informacijama liječnici su uspjeli spasiti život navijača Partizana koji je nastradao u tučnjavi na utakmici Partizan - Crvena zvezda (1-1).

 

Prve informacije su bile da su na južnu tribinu, gdje su smješteni Grobari, navijači Partizana, upali navijači Crvene zvezde, Delije. No ispostavilo se kako su se potukle dvije frakcije Partizanovih navijača u borbi za prevlast. Mučne scene počele su u prvom poluvremenu, a trajalo je to punih pola sata dok policija nije uspostavila red.

 

Na jug su upali 'Zabranjeni', frakcija navijača Partizana koja je inače na Istoku. Zapaljena je zastava protivničke podgrupe i počeo je opći kaos. Nije se znalo tko koga tuče, a deblji kraj izvukli su 'Zabranjeni', koje su mnogobrojniji navijači Partizana okupljeni oko podgrupe 'Alcatraz' pretukli, skinuli i palili bakljama. Policija je nekako izvukla polugole i opečene navijače i odvela ih sa stadiona.

 
 

Utakmica Partizana i Crvene zvezde, 156. 'vječiti derbi', završila je 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 397

  • histria0@yahoo.com 14.12.2017.

    četnici protiv četnika 1: 1 !!!!!!! Kad će pripetavanje???????

  • strikan2 14.12.2017.

    Preko 20 ozlijeđenih? Idući put molim da se potrude da bude 200 ozlijeđenih i (barem) 20 mrtvih.

  • ČarliVuk 14.12.2017.

    navijači?

Komentiraj...
Vidi sve komentare