To je to što me zanima!

Užasan start! Bivši Dinamov kapetan 'pocrvenio' u derbiju

Bio je to skroz zakašnjeli start i bivši je kapetan Dinama ružno ušao u nogu protivnika. Srećom, Frankowski se pridigao i nastavio igrati, nije pretrpio nikakve teže posljedice
Vidi originalni članak

Taman kad se Domagoj Antolić ustalio kao Legijin prvotimac po dolasku u klub iz Varšave ove zime, napravio je dva koraka unazad.

U utakmici protiv Jagiellonie na domaćem terenu dobio je izravan crveni karton u 13. minuti poslije teškog faula nad protivničkim igračem Frankowskim.

>>> Situaciju pogledajte OVDJE

Bio je to skroz zakašnjeli start i bivši je kapetan Dinama ružno ušao u nogu protivnika. Srećom, Frankowski se pridigao i nastavio igrati, nije pretrpio nikakve teže posljedice.

U momčadi Romea Jozaka Antolić je neizostavan član u proljetnom djelu budući da ima svih 360 minuta u nogama, a zanimljivo, zbog ovog je isključenja trener Legije morao vaditi Eduarda da Silvu u 37. minuti kako bi napravio taktičku zamjenu.

Gosti su u 44. minuti stigli u vodstvo preko Novikovasa iz penala u utakmici koja je izravno odlučivala o tome tko će biti prvoplasirana momčad Poljske poslije 25 odigranih kola.

Završilo je na kraju 0-2 za goste, Swiderski je pogodio u 88. minuti dok je crveni karton poslije dva žuta zaradio i bivši igrač Rijeke, Crnogorac Marko Vešović. To se dogodilo u 92. minuti utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • shoogy-woogy 28.02.2018.

    dvAntolic , jos uvjek si umisla da igra u HNLu, da se takvi startovi njemu ne sude !!! Kao se smrad cudi, a nije otisao ni pogledat kako je njegovoj zrtvi !!! Zlonamjerni mesaru, nemos Poljake masakrirat nekaznjeno !!! Nema u Poljskoj Breznia, Kulusica , Vucemilovica, kvrgavih Bruna !!...... dabogda tebe do kraja prvenstva tako gazili !!

  • Kazimierz Kozlowski 28.02.2018.

    Antolić je bija uvik fer i korektan i nije zasluzija uvrede, uvik je davao sve od sebe pa makar bija najgori,start je bija jako ruzan,al znamo svi da nije bilo zle namjere,tako je ispalo,nazalost u krivom trenutku,igrac nije teze ozljeden,on Ce odradit kaznu i to je to

  • Samosex980 28.02.2018.

    Kad vidim igrace poput njega pitam se kako ja ne igram bar u Sevilli

Komentiraj...
Vidi sve komentare