To je to što me zanima!

Užasna ozljeda mladog skijaša: Zbog loma noge dobio je čavao

Naporan rad u pripremama za iduću sezonu Eliasa Kolegu, mladoga hrvatskoga skijaškog reprezentativca, stajao je loma noge. No dobro je što će se na snijeg moći vratiti u rujnu
Vidi originalni članak

Talentirani hrvatski skijaš Elias Kolega (23) zadobio je tešku ozljedu na pripremama na Mljetu. Kolega je radio na kondiciji pod paskom legendarnog Ante Kostelića (81) pa “zaradio” teški prijelom potkoljenice desne noge.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odmah je organiziran hitni medicinski prijevoz s otoka te ga je u dubrovačkoj općoj bolnici operirao dr. Ivan Benčić, isti traumatolog koji ga je operirao prije nekoliko godina. Ugradio mu je čavao kroz cijelu potkoljenicu i dva vijka.

Ante Kostelić se, nakon što je njegov sin Ivica završio karijeru, posvetio braći Kolega, Eliasu i Samuelu. Najbolji Eliasov je šesto mjesto prošle godine iz slaloma u Adelbodenu.

- Zajedno smo iza sebe ostavili mnoga ljeta na Mljetu, mnoge kilometre po kozjim stazama, a oštre stijene i balvani zauzvrat su ostavili ožiljke po našim nogama i rukama - napisao je Ivica Kostelić nakon Eliasova uspjeha u Adelbodenu.

Elias će u dubrovačkoj bolnici ostati oko sedam dana, a onda ga očekuje rehabilitacija. Bude li sve u redu, na snijegu bi mogao biti u rujnu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • x00x 13.05.2020.

    zato ga i zovu gips haha

  • 13.05.2020.

    Gips i u 9 desetljecu stišće gas. Ne možeš s njim raditi i ne slomiti ruku, nogu... Al sad bar vjerujemo da ce mali osvojiti neku medalju

  • IlijanMax 13.05.2020.

    Sve najbolje ti želim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare