Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
3 komentara

Užasna ozljeda mladog skijaša: Zbog loma noge dobio je čavao

Naporan rad u pripremama za iduću sezonu Eliasa Kolegu, mladoga hrvatskoga skijaškog reprezentativca, stajao je loma noge. No dobro je što će se na snijeg moći vratiti u rujnu

Zagreb: Konferencija za medije povodom ženskog i muškog slaloma na Sljemenu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
3 komentara

Talentirani hrvatski skijaš Elias Kolega (23) zadobio je tešku ozljedu na pripremama na Mljetu. Kolega je radio na kondiciji pod paskom legendarnog Ante Kostelića (81) pa “zaradio” teški prijelom potkoljenice desne noge.

Odmah je organiziran hitni medicinski prijevoz s otoka te ga je u dubrovačkoj općoj bolnici operirao dr. Ivan Benčić, isti traumatolog koji ga je operirao prije nekoliko godina. Ugradio mu je čavao kroz cijelu potkoljenicu i dva vijka.

Ante Kostelić se, nakon što je njegov sin Ivica završio karijeru, posvetio braći Kolega, Eliasu i Samuelu. Najbolji Eliasov je šesto mjesto prošle godine iz slaloma u Adelbodenu.

- Zajedno smo iza sebe ostavili mnoga ljeta na Mljetu, mnoge kilometre po kozjim stazama, a oštre stijene i balvani zauzvrat su ostavili ožiljke po našim nogama i rukama - napisao je Ivica Kostelić nakon Eliasova uspjeha u Adelbodenu.

Elias će u dubrovačkoj bolnici ostati oko sedam dana, a onda ga očekuje rehabilitacija. Bude li sve u redu, na snijegu bi mogao biti u rujnu.

Naši partneri pišu
Message