To je to što me zanima!

Uzavreli Gradski vrt okupan je suncem i kockastim dresovima

Hrvatska nogometna reprezentacija na Gradskom vrtu u Osijeku pobiejdila je 2-1 u kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2020. protiv Walesa. Vruće vrijeme nije spriječilo 17 061 gledatelja da dođu na stadion
Vidi originalni članak

'Vatreni' u svakom pogledu igraju u 'vatrenom' okruženju! Na visokih 30 stupnjeva Celzijevih pred uzavrelim tribinama Gradskog vrta pobijedili su Wales 2-1 (1-0) . Prvi je gol bio autogol Lawrencea (17') na asistenciju Ivana Perišića, dok je drugi zabio sam Perišić (48'). gol za Wales dao je Brooks (76').

POGLEDAJTE GALERIJU

Odlična atmosfera bila je u Osijeku, a navijanje s tribina Gradskog vrta nije prestajalo. Veseli su bili hrvatski navijači, dok je raspoloženje Velšana malo splasnulo nakon primljenog gola. Poveli su popularne 'valove' naši navijači, ali Velšani su odbili suradnju. No, to nije spriječilo ostatak stadiona da nastavi s veseljem. 

Slavonci su još jednom pokazali kakvu atmosferu mogu napraviti, onakvu kakvu zaslužuju svjetski viceprvaci. 'Vatreni' su im zahvalni na tome, a najboljesu to pokazali na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ToniMontana 08.06.2019.

    Kramaric!!!...odlicni si igrac, ali tvoja sebicnost, kosta me svaki puta godinu zivota.

  • ab ovo 08.06.2019.

    tako je kod nas

  • danec 08.06.2019.

    Krama je egoista i ja mu ovom prilikom želim da igra i za real, al svoju statistiku nek nabija tamo, a mi da nađemo nekog kome je više stalo do repke. Mandzo vraćaj se

Komentiraj...
Vidi sve komentare