To je to što me zanima!

"Uzbuđenje" se dalo napipati: Ronaldo svijetu otkrio svoj kip

Cristiano Ronaldo dobio je spomenik u rodnom mjestu Funchalu na otoku Madeira. Svjetske medije iznenadilo je koliko su pažnje majstori posvetili središnjem dijelu
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo rođen je prije 29 godina na Madeiri, a u znak zahvalnosti za sve što je napravio u promidžbi svojeg Funchala, gradske vlasti dale su izgraditi kip svojeg ponosa

Ali u medijima širom svijeta taj je kip završio zbog svojeg "ponosa". Engleski tabloidi najviše su uživali u istaknutoj muškosti statue Cristiana Ronalda, pa pišu da je na otkrivanju spomenika bio 'jako, JAKO sretan', da 'može biti zahvalan majstorima na velikodušnoj izbočini' i da je 'zasigurno oduševljen dimenzijama... Spomenika'. 

- Nejasno je zašto su oni koji su radili na spomeniku odlučili naglasiti taj dio. Možda je sve samo velika reklama za Cristianovu liniju donjeg rublja - stoji u jednom od osvrta na nedjeljnu ceremoniju na Madeiri. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • FC Sheffield Thursday 24.12.2014.

    kakav igrac takav spomenik-prenapuhan i jedan i drugi

  • Diego Simeone 23.12.2014.

    trenutno vec drugu godinu za redom,definitivno najbolji nogometas svijeta

  • kikimanitu 23.12.2014.

    ha ha ha ha mislio sam da je neki kip posvečen ljudima s posebnim potrebama.U ovom slučaju nekome ko ima male ruke i nije se razvio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare