To je to što me zanima!

Uzbuna u Argentini i Barci: Messi se ozlijedio na treningu

Već na prvom treningu s 'albicelestima' Messi je dobio neugodan udarac po nozi i morao napustiti trening, a prve informacije su govorile kako će morati na liječenje
Vidi originalni članak

Nakon velikog slavlja u El clasicu u kojem je Barcelona svladala Real Madrid, Lionel Messi doputovao je u Washington na okupljanje argentinske reprezentacije uoči dvije prijateljske utakmice s El Salvadorom i Ekvadorom i odmah napravio pravu uzbunu u reprezentaciji, ali i Barceloni. 

Već na prvom treningu s 'albicelestima' dobio je neugodan udarac po nozi i morao napustiti trening, a prve informacije su govorile kako će se morati vratiti u Barcelonu na liječenje. 

Međutim, nakon nekoliko detaljnijih pregleda ustanovljeno je kako ipak nije riječ o težoj ozljedi te će Messi ostati s viceprvacima svijeta kojima spomenute prijateljske utakmice služe za pripremu uoči Copa Americe u lipnju i srpnju. Španjolski mediji dodaju kako Leo najvjerojatnije ipak neće igrati više od jednog poluvremena u drugoj utakmici. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BarçaCro 25.03.2015.

    Stvarno bi bilo krasno da provjerite prije nego što napišete vijest. Čak je i Messi na svom profilu objavio sliku i napisao da je sve u redu s njim.

  • lukica25 25.03.2015.

    e pa kaj sve je to dio nogometa

  • strmi007 25.03.2015.

    ma to nisu isitne

Komentiraj...
Vidi sve komentare