To je to što me zanima!

Uzeli mu i ono malo što je zabio: Duduu poništili gol

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Premierligaška komisija za dvojbene golove naknadno je poništila Eduardov gol Portsmouthu koji je zabio za vodstvo iz slobodnjaka u prosincu prošle godine
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva stvarno nije rođen pod sretnom zvijezdom. Nakon oporavka poslije teškog loma gležnja, sitne ozljede dopustile su mu da u protekloj sezoni nastupi samo u 24 utakmice za Arsenal. Iako je više sudjelovao u kreiranju igre (sedam asistencija op.a.) zabio je i tri pogotka. Da ne bi sve bi ružičasto po našeg igrača pobrinula se premierligaška komisija za dvojbene golove koja je poništila Eduardov pogodak Porstmouthu. Na zasjedanju u Londonu komisija je poništila gol kojim je Eduardo donio vodstvo Arsenalu na Fratton Parku u 20. kolu 30. prosinca. Naime, lopta koju je uputio Dudu iz slobodnjaka odbila se od Younesa Kaboula koji je loptu skrenuo u vlastitu mrežu. Do, danas se taj pogodak vodio kao Eduardov, ali ga je komisija nakon pet mjeseci zakašnjenja pripisala kao autogol Francuza.
Eduardo je tako ostao na samo dva premierligaška gola u prošloj sezoni: protiv Evertona u prvom kolu (6-1 pobjeda Arsenala) i protiv Hull Cityja u 18. (3-0 za Arsenal).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • djaka 25.05.2010.

    Ma ajde u hajduk na posudbu godinu:-), pa onda se vrati i pokušaj ponovo. Ako ne, idi ća iz Arsenala

  • collino 25.05.2010.

    Vidim da se svemir polako raspada, zbog ovako važne vijesti treba pod hitno napraviti međustranačku komisiju i kada donese zaključak - poslati Jacu da sve objasni.

  • ivanmatko76 25.05.2010.

    Taylor ga je definitivno uništio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare