To je to što me zanima!

Uživio se: Maskota si otkinula glavu zbog poništenog gola...

IZGUBIO JE GLAVU Brazilski drugoligaš Ceara izjednačio je u utakmici protiv Luverdensea. Slavlje je prekinuo pomoćnik zbog zaleđa. Maskoti se to nije svidjelo
Vidi originalni članak

Frustrirajuće je kad se poveselite što je momčad za koju navijate zabila gol pa nekoliko trenutaka potom primijetite da su ga suci poništili .

Možda u takvim situacijama ne možete obuzdati bijes pa iz vaših usta izlete kojekakve psovke usmjerene prema sucu, a možda u afektu i bacite nešto prema televizoru.

Maskota brazilskog drugoligaša Ceare imena O Vov o (djed) zasigurno nema čelične živce. Njegov je klub gubio od Luverdensea 1-0 u utakmici 29. kola Serie B.

U 65. minuti nogometaš Ceare pogodio je glavom za izjednačenje. Cijeli stadion skočio je od veselja pa i maskota. No pomoćni sudac prekinuo je veselje označivši zaleđe , na što je maskota burno reagirala. Skinula si je glavu i bacila je na pod.

Ceara je na kraju izgubila 1-0 i nalazi se u zoni ispadanja sedam kola prije kraja. No maskoti barem nitko neće prigovoriti da nije dovoljno srčano navijala za momčad.

Je li bilo zaleđe ili ne? Procijenite sami.

snimka zaslona/YouTube
Idi na 24sata

Komentari 7

  • Lukica23 02.10.2015.

    mora, za 5 minuta slave

  • pakojisitilik 02.10.2015.

    tako se navija za svoj klub haha....

  • minaret PANJić 02.10.2015.

    sjebo ga sudac za 500kn hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare