To je to što me zanima!

HRGOVIĆ EXPRESS! Brutalno nokautirao Čeha u prvoj rundi

Borba je završila koncem prve runde, a u otvorenoj razmjeni udaraca do tada situacija je bila izjednačena. Filip je imao odličan lijevi kroše na startu, Čeh je uzvratio aperkatom... No, onda ga je Hrgović nokautirao!
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (25) ponovno je oduševio sve prisutne i svojeg drugog protivnika u profesionalnoj karijeri nokautirao u prvoj rundi! Hrgović je sad na dva od dva, i Brazilac Zumbano Love je pao u prvoj rundi. Danas je red došao na Čeha Pavela Šoura u njemačkom Schwerinu.

Imao je nekoliko sjajnih zamaha, nekoliko direkta sjelo je na licu našeg Filipa kao i jedan sjajan aperkat, ali Hrgović je opet pokazao zašto je nedavno potpisao ugovor sa Saureland Promotions i zašto je dobio povjerenje jedne od najvećih boksačkih promotorskih kuća na svijetu.

Brončani s Olimpijskih igara u Riju bacio je jedan lijevi direkt nakon čega je desnim krošeom pogodio Čeha u bradu i bacio u nokdaun.

Odmah se vidjelo da je udarac jednostavno bio prejak i premda se češki boksač uspio dignuti glavni sudac prekinuo je meč i Hrgović je slavio tehničkim nokatuom.

Sjajno je krenuo u profesionalne vode, to se najbolje vidi po sjajnom psihičkom stanju kao i fenomenalnoj tjelesnoj formi. I za očekivati je da će Hrgović u narednih par mečeva nastaviti sa sjajnom formom i da bi sljedećih desetak mečeva trebao biti neporažen.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • igyy 28.10.2017.

    kaga briga za taj tupavi kvazi sport

  • samo_pozitiva 28.10.2017.

    Jedva čekam meč kada bude boksao sa pravim borcem!

  • flashdrive48 28.10.2017.

    vlado i alkos: A da Vas dvoje uđete u ring pa da se nagledamo pravog i poštenog boksa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare