To je to što me zanima!

Babić u Londonu razmontirao protivnika pa ga s tribina prozvao neporaženi Britanac!

Trebalo mi je ovo. Protivnike ne želim birati, dajte mi bilo koga, rekao je nakon pobjede tehničkim nokautom u šestoj rundi nad Robinsonom naš boksač Alen Babić. Borba je održana u teškoj kategoriji
Vidi originalni članak

Hrvatski boksač Alen Babić (33 godine, 11-1) nakon gotovo godinu dana vratio se u ring i to na Uskrs. Protivnik mu je u londonskoj O2 Areni bio engleski boksač Steven Robinson, poznat i kao 'Drago'. Borba je bila na deset rundi, ali Babiću nije bilo potrebno toliko. Alen je pobijedio tehničkim nokautom u šestoj rundi.

POGLEDAJTE VIDEO: Povratak Alena Babića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uh, bio je pakao, horor, proživljavati sve nakon poraza od Rozanskog za WBC-ovu titulu u bridger kategoriji. Trebalo mi je ovo. Protivnike ne želim birati, dajte mi bilo koga - rekao je nakon borbe presretni Babić.

Prozvao ga je odmah nakon borbe Britanac Tommy Welch (13-0), mladić iz Brightona, koji je bio na tribinama. Mogao bi to biti paklen meč!

POGLEDAJTE TRENING ALENA BABIĆA U SERIJALU 'KULTURSA': 

Tijek borbe

Šesta runda: Gotovo jeeeeeeeeeeee! Alen Babić kanonadom je uzdrmao Robinsona, a sudac je odlučio prekinuti meč. Babić pobjeđuje tehničkim nokautom.

Peta runda: Gospodine, suče! Možda je vrijeme da reagirate! Ovo je već opasno po zdravlje Britanca Stevena Robinsona. Alen Babić napravio je pravu kanonadu udaraca. Lijevi kroše, zatim desni, pa lijevi... Tetura Robinsona, ali sudac mu još nije brojao.

Četvrta runda: Uh, Robinson već ima "kristalni" pogled. Babić je zamalo na pod poslao Robinsona, bivšeg nogometnog golmana, krasnim lijevim krošeom. Robinsona su od pada spasili konopci.

Treća runda: Babić je apsolutno bolji boksač i 'Drago' nema rješenja. Počeo je pomalo i siliti taj nokaut Babić, a sad ga trener Collins smiruje i ponavlja: 'Ne moraš forsirati i tražiti taj jedan udarac'.

Druga runda: Ništa bolje Robinson nije prošao ni u drugoj rundi. Istukao ga je Babić, kao, što bi borci rekli, da mu je Britanac dužan novac. Bilo je blizu brojanja, Robinson preživljava.

Prva runda: Alen Babić fantastično je otvorio meč. Robinson ga je pokušao pritisnuti u klinču, ali sjajno je reagirao Babić. Pogodio je 'Dragu' krasnim aperkatom. Prošla su još dva-tri aperkata, ali i desni kroše koji je zamalo poslao Robinsona na pod.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 31.03.2024.

    Hrgović na aparatima 😁

  • dadooštri 31.03.2024.

    Bravo Alene!

  • VolbeatDbv 31.03.2024.

    Pa kada je to počeo meč? Na Sky Sports pisalo 19:00, ja čekam da se spojim...😂😂😂 Čestitke Alene...👍✌️👊💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare