Obavijesti

Sport

Komentari 23

Babić u Londonu razmontirao protivnika pa ga s tribina prozvao neporaženi Britanac!

Babić u Londonu razmontirao protivnika pa ga s tribina prozvao neporaženi Britanac!

Trebalo mi je ovo. Protivnike ne želim birati, dajte mi bilo koga, rekao je nakon pobjede tehničkim nokautom u šestoj rundi nad Robinsonom naš boksač Alen Babić. Borba je održana u teškoj kategoriji

VIDEO

Hrvatski boksač Alen Babić (33 godine, 11-1) nakon gotovo godinu dana vratio se u ring i to na Uskrs. Protivnik mu je u londonskoj O2 Areni bio engleski boksač Steven Robinson, poznat i kao 'Drago'. Borba je bila na deset rundi, ali Babiću nije bilo potrebno toliko. Alen je pobijedio tehničkim nokautom u šestoj rundi.

POGLEDAJTE VIDEO: Povratak Alena Babića

Pokretanje videa...

povratak alena babića 00:56

- Uh, bio je pakao, horor, proživljavati sve nakon poraza od Rozanskog za WBC-ovu titulu u bridger kategoriji. Trebalo mi je ovo. Protivnike ne želim birati, dajte mi bilo koga - rekao je nakon borbe presretni Babić.

Prozvao ga je odmah nakon borbe Britanac Tommy Welch (13-0), mladić iz Brightona, koji je bio na tribinama. Mogao bi to biti paklen meč!

POGLEDAJTE TRENING ALENA BABIĆA U SERIJALU 'KULTURSA': 

Tijek borbe

Šesta runda: Gotovo jeeeeeeeeeeee! Alen Babić kanonadom je uzdrmao Robinsona, a sudac je odlučio prekinuti meč. Babić pobjeđuje tehničkim nokautom.

Peta runda: Gospodine, suče! Možda je vrijeme da reagirate! Ovo je već opasno po zdravlje Britanca Stevena Robinsona. Alen Babić napravio je pravu kanonadu udaraca. Lijevi kroše, zatim desni, pa lijevi... Tetura Robinsona, ali sudac mu još nije brojao.

Četvrta runda: Uh, Robinson već ima "kristalni" pogled. Babić je zamalo na pod poslao Robinsona, bivšeg nogometnog golmana, krasnim lijevim krošeom. Robinsona su od pada spasili konopci.

Treća runda: Babić je apsolutno bolji boksač i 'Drago' nema rješenja. Počeo je pomalo i siliti taj nokaut Babić, a sad ga trener Collins smiruje i ponavlja: 'Ne moraš forsirati i tražiti taj jedan udarac'.

Druga runda: Ništa bolje Robinson nije prošao ni u drugoj rundi. Istukao ga je Babić, kao, što bi borci rekli, da mu je Britanac dužan novac. Bilo je blizu brojanja, Robinson preživljava.

Prva runda: Alen Babić fantastično je otvorio meč. Robinson ga je pokušao pritisnuti u klinču, ali sjajno je reagirao Babić. Pogodio je 'Dragu' krasnim aperkatom. Prošla su još dva-tri aperkata, ali i desni kroše koji je zamalo poslao Robinsona na pod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu