To je to što me zanima!

Barcu teško oštetio sudac kod Celte: Aspas je zabio - rukom!

Odigrana je utakmica 33. kola španjolskog nogometnog prvenstva između Barcelone i Celte na Balaidosu. Utakmica je završila 2-2, a gosti su jako oštećeni kod drugog gola kada je Aspas zabio rukom
Vidi originalni članak

Barca je povela u 36. minuti preko Ousmane Dembelea, a za Celtu je izjednačio Jonny Castro u 45. minuti. U 64. minuti Paco Alcacer je zabio na asistenciju Dembelea, koji je odigrao najbolju utakmicu otkad je stigao u Barcelonu.

U 71. minuti veznjak gostiju Sergi Roberto dobio je crveni karton, a Celta je uspjela izjednačiti u 82. minuti kada je zabio Brazilac Iago Aspas, ali iz vrlo sumnjive situacije jer je rukom ugurao loptu u mrežu. 

VIDEO

Ivan Rakitić još je izvan sastava zbog operacije slomljenoga prsta. Barcelona vodi s 12 bodova više od Atletica

U prvoj utakmici dana Deportivo i Sevilla su u La Coruni odigrali 0-0. Sevilla je peta, a Deportivo se grčevito bori za ostanak i drži 18.mjesto, četiri boda od spasa.   

Idi na 24sata

Komentari 130

  • daniel1978 18.04.2018.

    Barceloni više nije ni potrebno da igraju u prvom sastavu i punom snagom, oni svoj trofej imaju, igrači se pripremaju i čuvaju za SP očito i to je to.

  • nogofil 18.04.2018.

    Čitam po ne znam koji put tog dirka. I svaki put se pitam:"Bože kako je to moguće?". A on uporno i dalje piše kako se Messija nije vidjelo. Tako i jučer, i pored toga što je napravio nekoliko prodora i driblinga rijetko viđenih, iako je i zadnjem diletantu bilo jasno kako se sve promijenilo čim je Messi ušao, bilo bi to do kraja još vidljivije da S. Roberto nije napravio onu glupost. Ali taj notorni dirk opet nije ništa vidio. Kako, zaboga? I onda shvatim! Svaki put kad lopta ide prema Messiju, a naš dirk zažmiri. I tako iz utakmice u utamicu, pa i iz godine u godinu.

  • Bicaubica 18.04.2018.

    Ovi kaj doma drkaju na barcelobnu samo minuse stiscu

Komentiraj...
Vidi sve komentare