To je to što me zanima!

Nije išlo! Čilić pao nakon velike borbe, Đoković u polufinalu...

Prvi hrvatski reket nije uspio doći do treće pobjede protiv Novaka Đokovića. Marin je u četvrtfinalu Mastersa u Parizu odnio prvi set , ali nije uspio nastaviti s dobrom igrom i na kraju izgubio 6-4,2-6,3-6
Vidi originalni članak

Borio se Marin, dobro otvorio meč i osvojio prvi set, ali na kraju nije uspio doći do polufinala. Bolji je od njega bio Novak Đoković s 2-1 u setovima (6-4, 2-6, 3-6). 

Dobro je izgledao Marin u prvom setu. Imao je Đoković tri prilike za break, ali Čilić je odlično odgovorio i u devetom setu došao do breaka koji mu je omogućio servis za set. Ruka nije zadrhtala i Marin je s četiri lagana poena stigao do vodstva od 1-0. 

Ali u nastavku igre, sve je bolje izgledao Đoković, dok je Marin lagano padao. Iskoristio je to srpski tenisač i s dva breaka stigao do izjednačenja.

Kod rezultata 5:2 Novak je imao izljev bijesa i iz sveg se glasa zaderao "Šumeće tableteee!", a gem nakon toga servisom je osvojio drugi set. 

Treći je set bolje otvorio Marin i stigao do breaka prednosti, ali Đoković ekspresno uzvraća i dolazi do izjednačenja.

Uspio je Marin dobro odservirati na svom sljedećem servis gemu, ali kod 4-3 za Đokovića više nije išlo. Kod 30-40 Novak dolazi do breaka i sigurnim servisom odlazi u polufinale Pariza.

Đokoviću je ovo 16. pobjeda protiv prvog hrvatskog reketa. U polufinalu će srpski tenisač igrati protiv boljega iz meča Federer - Nishikori.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • tuti fruti 11 03.11.2018.

    Čilić nema više glavu za tenis.

  • jožek2 03.11.2018.

    Treba još Čilić pojesti puna žganaca da bi pobjedio Đokovića.

  • medved12 03.11.2018.

    Kaj je to nekaj novo. Velim ja NJONJO BIO I OSTAO!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare