To je to što me zanima!

Osijekova tri komada Slavenu: Razigrani Lopa režirao pobjedu

KONTROLA Osijek je zasluženo pobijedio Slaven Belupo koji već sedam utakmica u nizu nije zabio na Gradskom vrtu. Klub iz Koprivnice dobio je tri komada, a danas je posebno raspoložen bio Dmitro Lopa...
Vidi originalni članak

Osijek je do pobjede protiv sastava iz Koprivnice stigao golovima Lope (45) i Marića (71-11m), a kazneni udarac za drugi gol izborio je upravo Lopa, te autogolom Muse (86-ag). 

Posebno sjajan bio je Dmitro Lopa, 'desetka' Osijeka, od njega su počinjale sve akcije 'bijelo-plavih'. Uz njega, isticao se i Alen Grgić prodorima po desnoj strani što je bilo dovoljno za pobjedu domaćina.

U utakmici gdje Zoran Zekić nije mogao računati na važne igrače poput Škorića, Grezde i Bobana Osijek je opravdao ulogu favorita i tako stigao do svog 45. boda koji ga i dalje drži na četvrtom mjestu. 

Imao je Slaven Belupo svoje šanse, najveću je zapucao Mirko Ivanovski u 70. minuti kada je s nekih 15 metara pucao pored gola. Rezultat je na kraju ispao malo i pregrub za goste, međutim, Osijekova realizacija u petak bila je za 'deset'. 

Četvrti Osijek sada ima 45 bodova, šest manje od drugog Hajduka, a pet od treće Rijeke koji će igrati međusobno u subotu, dok je Slaven Belupo šesti sa 31 bodom.

Pred 2.500 gledatelja na stadionu Gradski vrt sudio je Vidulin iz Kanfanara.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Christal 31.03.2018.

    Samo da Osjek bude ispred aduga drugo ništa nije bitno. Ajmo Osječe prstignii tovare ajmo Osječe

  • Dalmacija u srcu_474 30.03.2018.

    Ovaj Lopa je odličan igrač, zabia gol i izboria penal. Tribalo bi njega u repku, ali čekaj malo pa on nije Hrvat, on je Ukrijinac od skoro 30 godina koji nikada nije igra u prosječnoj ukrajinskoj reprezentacije. A ovdje se sprda sa ovima amaterima. Majko mila, ova propala liga 10 je gora nago šta san mislia. Pa ovdje svaki prosječni stranac izgleda kao Messi.

  • juniorx 30.03.2018.

    Ako je Slaven Belupo ravnopravan s Osijekom koji je pun "reprezentativaca",jel to znači da i Belupo mora poslati otvoreno pismo Daliću?

Komentiraj...
Vidi sve komentare