To je to što me zanima!

Gdje gledati Hrvatska - Tunis? 'Vatreni' se pripremaju za Euro

Hrvatska je u Kairu na pripremnom turniru za Euro, a Tunis će joj biti prvi test. Spomenimo kako su Tunižani slavili u jedinoj međusobnoj utakmici protiv 'vatrenih' 2019. u Varaždinu
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija ovaj je četvrtak stigla u Kairo, gdje je je u subotu očekuje prva utakmica od 1996. godine kada su igrali u Maroku. Izabranike Zlatka Dalića sada očekuje utakmica protiv Tunisa, a u utorak protiv Egipta ili Novog Zelanda.

Posljednja utakmica Hrvatske bila u studenom protiv Armenije, kada su "vatreni" osigurali odlazak na Euro. Sad ih čeka pripremni turnir, koji će igračima služiti i kao odmor usred napornog dijela klupske sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pred nama su dvije prijateljske utakmice. Turnir koji ćemo iskoristiti za druženje i pripremu onoga što nas čeka za Euro. Tako smo se pripremali i za Katar. Veliki je pritisak na našim igračimna u klubovima i dobro će doći igračima malo druženja. Rekao sam da idemo na  opuštanje, ali ne u smislu da ćemo zanemariti rezultat. Protiv Tunisa smo u Varaždinu izgubili, evo šanse da se revanširamo. Dat ćemo svoj maksimum u ovom trenutku, ali želim da atmosfera bude malo drugačija nego inače - najavio je Dalić.

GALERIJA 'Vatreni' nakon 28 godina stigli u Afriku. Pogledajte prve fotke NIJE NAM SKLON Morata nahvalio Hrvatsku pa poručio: Nadam se da ćemo na Euru proći skupinu mi i Talijani

Hrvatska je 2019. ugostila Tunis u prijateljskoj utakmici u Varaždinu, a gosti su slavili s 2-1. "Vatreni" imaju priliku poravnati međusobni omjer, a prema kladionicama su i favoriti s koeficijentom od 1,65. Tečaj na pobjedu Tunisa je 5,10, a neriješeni ishod 4.

Utakmica između Hrvatske i Tunisa počinje u 21 sat, a možete ju gledati na Novoj TV.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mali moj 23.03.2024.

    Samo ne na radiju, na tv već da

  • Šarena maska 23.03.2024.

    Gdje? Bilo bi dobro kad bi Hrt to imao. Pljuc

  • eugen123 23.03.2024.

    mozda je ovo cak i bolja priprema od jakih europskih represtacija. Da vidimo kako cemo igrat kad nam neko stane u blok (lako moguce Talijani i Albanci) Ekipe eura nisu ista kvaliteta, ali treba znat igrat protiv takve taktike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare