To je to što me zanima!

Hajduk na koljenima! Gorica je deklasirala 'bijele' na Poljudu

Nogometaši Hajduka izgubili su od Gorice 2-0 na Poljudu pred 11 tisuća gledatelja. Bila je ovo očajna predstava 'bijelih' na kraju koje je Said glavom udario Kahlinu i zaradio izravni crveni karton
Vidi originalni članak

Nogometaši Gorice priredili su iznenađenje u 4. kolu Prve HNL pobijedivši u nedjelju na Poljudu Hajduk s 2-0 (2-0).

Nakon ispadanja u 3. pretkolu Europske lige igrači Hajduka tražili su iskupljenje u domaćem prvenstvu protiv novog prvoligaša Gorice. No, doživjeli su novo razočaranje te su i dalje bez pobjede u domaćem prvenstvu.

Gosti su poveli u 27. minuti. Nakon loše reakcije Hajdukove obrane najbolje se snašao veznjak iz Ugande Farouk Miya, koji trese mrežu.

Novi šok uslijedio je u završnici prvog poluvremena. Napadač Hajduka Jairo je u kaznenom prostoru srušio nigerijskog napadača Iyayija Atiemwena i sudac je pokazao na bijelu točku. Siguran realizator penala u 40. minuti bio je Poljak Lukasz Zwolinski, kojemu je to treći prvenstveni pogodak.

Na početku drugog poluvremena, u 46. minuti, Goričani su mogli povećati vodstvo, ali je golman Hajduka Posavec obranio udarce Miye i Nizozemca Joeyja Suka. A u 84. minuti je Atiemwen pogodio stativu.

U bezidejnoj i jalovoj igri Hajduka vrijedi izdvojiti pokušaj Ádáma Gyurcsa, koji je u 54. minuti iz slobodnog udarca s 20 metara pogodio prečku te situaciju iz 82. minute kada je branič gostiju Čagalj umalo postigao autogol, ali je loptu zaustavila vratnica.

Gorica se probila na peto mjesto, ima četiri boda, dok je Hajduk osmi sa dva boda.

Susret je odigran na stadionu Poljud pred 11,182 gledatelja, a sudio je Marin Vidulin iz Kanfanara.

Idi na 24sata

Komentari 423

  • swp850 20.08.2018.

    To ti je kad ulica vodi klub.

  • nori 🖖 20.08.2018.

    Tipični splićo

  • PaulRamone 20.08.2018.

    Tko je sada kriv? Mamić, Šuker, Vrbanović, kiša, sparina, loša atmosfera među hrvatskim političarima? Dajte molim Vas ostali klubovi iz HNL-a nemojte ni odigravati utakmice protiv Hajduka, 3-0 neka se registrira da imamo malo mira više od ove njihove borbe protiv kriminala, krađe itd. Kad sve kriminalce iskorijene ispast će iz lige..

Komentiraj...
Vidi sve komentare