To je to što me zanima!

VIDEO Hajduk opet pobjegao Dinamu! Splićani razbili Slaven

Nešto više od 17 tisuća navijača uživo je gledalo bijelu rapsodiju na Poljudu. Sahiti je imao hat-trick asistencija, povratnički gol dao je Kalinić, a prvijence su zabili Brekalo i Čuić
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka ostvarili su uvjerljivu pobjedu u 22. kolu HNL-a, na Poljudu su Splićani s 4-0 (1-0) bili bolji od Slaven Belupa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Efektni prvi pogodak na susretu postigao je Nikola Kalinić u dodanom vremenu prvog poluvremena, dok je iduća dva Hajduk zabio na samom startu drugog dijela. U 48. minuti za 2-0 je strijelac bio Josip Brekalo, što je bio njegov premijerni pogodak za Splićane, dok je na 3-0 povećao Anthony Kalik u 51. minuti.

Konačnih 4-0 postavio je 21-godišnji Filip Čuić u 67. minuti, a svakako treba naglasiti kako je tri asistencije protiv suparnika iz Koprivnice upisao Emir Sahiti.

Statistika Hajduk - Slaven

Majstorija Kalinića

Vrlo brzo je Hajduk zagospodario travnjakom i počeo s napadima prema suparničkim vratima. Prvu veliku šansu Splićani su stvorili u šestoj minuti, ali je udarac Kalinića nakon akcije Brekala i Moufija blokiran.

U 18. minuti dobar je dalekometni udarac uputio Krovinović, dok je u 37. zaprijetio Kalik, ali i tada je nedostajalo preciznosti. Gostujuća obrana ipak je pokleknula u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, a dogodila se tom prilikom majstorije Nikole Kalinića. U padu je Kalinić loptu zahvatio poluškaricama i precizno pogodio suparničku mrežu.

Prvijenci Brekala i Čuića, hat-trick asistencija Sahitija

Odmah na startu drugog poluvremena dogodila se nova erupcija oduševljenja domaćih navijača i to zbog premijernog gola Brekala u splitskom dresu. Sahiti je proigrao pojačanje Hajduka, a povremeni hrvatski reprezentativac je nakon jednog driblinga jednostavno zabio za 2-0.

S obzirom da se Slaven Belupo otvorio početkom nastavka odjednom se otvaralo mnogo prostora Hajduku za napade, a takvo što je vrlo brzo iskorišteno i za treći pogodak u 51. minuti. Sam je pred suparnička vrata izbio Kalik i poentirao za 3-0.

Nakon toga ritam igre je pao. Hajduk je napravio brojne promjene u sastavu te je potpuno smirio igru, a gosti i dalje nisu znali kako doći do domaćeg vratara Lučića i ugroziti ga.

Do kraja je Hajduk postigao još jedan pogodak. U 67. minuti strijelac je za konačnih 4-0 bio 21-godišnji Čuić. Asistirao mu je Sahiti. (Hina)

>> VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 771

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

  • Bravooo ❤❤❤❤ 11.02.2024.

    jucer se pisalo OBOREM REKORD BBB doslo 4950 kod Lokomotive koja je odma 1 km od Praznimira .... a na Poljudu 17100 doslo Navijaca 😂😂😂😂 3× vise i to nije samo prvi puta da 3× vise dolaze Navijaci na Poljudu vec svako HNL Utakmicu .... i Osijeku cestitam presli su Dinama sto se tice Gledatelja... slinamo vise ima foteljasa koji navijaju preko tastature sa 10 naloga i sami sebi komentarisu svoje komentare i obavezno stave LIKE sebi... umjesto da idu makar 1 u godinu na taj Stadion ako se moze to znati stadion koji smrdi na kilometar.... razumijem Navijace zasto ne zele da idu gledati

  • The River 11.02.2024.

    Deca oficira iz splita sada slave fritulu i na poluvremenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare