To je to što me zanima!

Dinamo ima novi statut! Ne uđu li u Ligu prvaka, režu se plaće, a Mamiću su poručili: Vraćaj lovu!

U financijskom planu izglasano je da će se neka dugovanja prodati bankama. Suspendirana je odluka iz 2018. godine koja je govorila o tome kako Mamić ništa nije dužan klubu
Vidi originalni članak

Na Skupštini GNK Dinamo tijekom četvrtka usvojen je novi Statut kluba s 40 glasova za i jednim suzdržanim, kao i što je prihvaćen financijski plan za 2024. godinu s 38 glasova za i tri suzdržana.

VEČERAS NA MAKSIMIRU Pet ključnih pitanja Dinamove skupštine: Što je sa zorićevcima, prolazi li statut, ima li kvoruma

„Novi Statut je usuglašen sa Zakonom o sportu i Zakonom o udrugama. O tome smo vodili računa. Prvi puta jedna nogometna organizacija koja je udruga ima ovakav statut i ovakav način biranja članova skupštine. Relevantno je da se 25 članova bira direktno, što znači da ih biraju članovi kluba, odnosno navijači. Preostalih 35 članova predlaže i bira Izvršni odbor“, rekao je ovim povodom predsjednik Dinama Mirko Barišić te se osvrnuo na financijski plan za iduću godinu.

STIŽU NOVI JAPANCI Dinamo 'poludio' za Japancima: Kaneko je ispao pun pogodak, 'modri' sad žele beka i veznjaka

„Predviđamo kako ćemo sljedeće godine imati veći europski prihod nego li ove sezone. Vjerujemo, naravno, u novi naslov prvaka i igranje kvalifikacija za Ligu prvaka, a ukoliko se to ne dogodi morat ćemo imati redukciju troškova“.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • 22.12.2023.

    Bljuč, bljuč,  bljuč

  • Neprilagodjen 22.12.2023.

    Tak je...Ak Dinamo ne osvoji HNL, prije svega smanjiti placu veteranima, Petkovicu, Ademiju i Misicu...To kaj oni igraju, nema veze s nogometom..

  • zera 22.12.2023.

    klub se gasi haha u Zagrebu će ostat samo Lokomotiva i možda Rudeš haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare