To je to što me zanima!

Hrvatice pobijedile Crnogorke i tako ostale u igri za četvrtfinale

Izabranice Ivice Obrvana pobijedile su Crnu Goru s golom razlike (26-25), a velik je to korak za ostanak u borbi za četvrtfinale Svjetskog prvenstva u rukometu
Vidi originalni članak

Bilo je napeto svih 60 minuta, ali ono najbitnije je da su reprezentativke Hrvatske i dalje u igri za prolaz u četvrtfinale Svjetskog rukometnog prvenstva u Švedskoj! Pobijedile su Crnu Goru s 26-25 (13-13) pokazale karakter i nastavile veliku borbu. A kao što i rezultat pokazuje, bilo je tu velike borbe, dok od samog početka nije bilo bajno.

Imale su prednost 'kraljice šoka' većinu prvog poluvremena, najveća je bila ona od tri gola (10-7), ali do poluvremena su uspjele Crnogorke izjednačiti. Kumovalo je tome i vrijeme s dvije igračice manje jer su naše reprezentativke zaradile dva isključenja unutar 15 sekundi. 

PALA JE CRNA GORA Djevojke, ma i dalje ste kraljice šoka i drame! Naša Riječanka konačno je dočekala pet minuta

Izgledalo je to bolje u nastavku, zaredale su naše reprezentativke i otiše na pet golova prednosti (19-14), a qiako su se Crnogorke približavale pa došle i na gol zaostatka (24-23) pet minuta prije kraja pa zatim i minutu prije kraja utakmice te su imale napad za izjednačenje, ali su promašile i ostavile naše reprezentativke u igri za četvrtfinale.

Najraspucanija je u hrvatskim redovima bila Valentina Blažević koja je zabila šest golova, dok je Dejana Milosavljević zabila pet. Iduća utakmica Hrvatske je u subotu, 9. prosinca kad igraju protiv Kameruna.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • lily A 07.12.2023.

    Bravo 🇭🇷

  • global 07.12.2023.

    bravo KRALJICE!

  • U nuk 07.12.2023.

    NISAM vjeroval da cu ikad na ovom ANTIhrvatskom portalu komentirat , ali ovaj obrvko me je toliko digel da imam jako ruzne misli prema njemu (blago receno) , lik je jednostavno najveci blender koji seta Hr. rukometom , retorika ga spasava o njegovoj BEZ IDEJNOSTI , velika steta , imamo stvarno vise nek solidnu ekipu , i to jos sa sirinom koju NIKAD nismo imali , ali djabe kad ih teski mutonja vodi

Komentiraj...
Vidi sve komentare