To je to što me zanima!

Hrvatski tekvandoaši se vratili sa šest medalja! Na Tuđmanu ih dočekali ministrica i navijači

Hrvatske tekvandoaše dočekali su obitelji, prijatelji, kolege iz klubova, kao i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba, predsjednik i dopredsjednik taekwondo saveza...
Vidi originalni članak

Hrvatska taekwondo reprezentacija vratila se sa Svjetskog prvenstva u Bakuu s čak šest medalja!

Berbu medalja otvorila je olimpijska pobjednica Matea Jelić koja je osvojila broncu, europski prvak Ivan Šapina nastavio je srebrom, a isti dan mu se priključila i Bruna Duvančić koja se okitila broncom. Prvu medalju najsjajnijeg sjaja dočekali smo od čudesne Lene Stojković koja je obranila naslov svjetske prvakinje. A ni to nije bio kraj. Marko Golubić donio nam je rekordnu petu medalju (zlato), a Paško Božić i šestu (broncu)! 

POGLEDAJTE VIDEO: Doček hrvatskih tekvandoaša 

Sa šest odličja na Svjetskom prvenstvu u Azerbejdžanu Hrvatska je osvojila najviše medalja od svih reprezentacija, a izniman uspjeh uspjeh hrvatskih tekvandoaša u 'Lijepoj Našoj' je popraćen oduševljenjem. 

A na dočeku u zračnoj luci Franjo Tuđman - prava ludnica. Hrvatske tekvandoaše dočekali su obitelji, prijatelji, kolege iz klubova, kao i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, Tomislav Družak, predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba Vjekoslav Šafranić, predsjednik i dopredsjednik Hrvatskog taekwondo saveza, Toni Nobilo i Dragan Primorac... Navijači su došli sa zastavama Hrvatske i Dinama, balonima i prigodnim tortama.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MarjanaKrstavac 04.07.2023.

    💪🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻ipak smo najbolji nosimo medalje

  • pilence 05.06.2023.

    Čestitke svima!!!

  • ping-pong 05.06.2023.

    Bravo cure i dečki, svaka vam čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare